Sinan Akçıl'dan İBB eleştirisi! Hadise ve Murda'ya göndermesi olay oldu

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimlerden. Siyasi söylemleriyle de bir hayli konuşulan Akçıl bu kez de İBB'yi hedef aldı. Ünlü ismin Hadise ve Murda göndermesi ise sosyal medyada gündem oldu.

41 yaşındaki ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde Kadir Çetin'in programına konuk oldu. Programda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Akçıl, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı İBB'yi eleştirirken Hadise ve Murda'yı hedef aldı. Sosyal medyanın insanları gerdiğini ifade eden şarkıcı, siyasete girmeye de sıcak baktığını belirtti. Siyasi görüşünden ötürü İBB konserlerinde yer bulamadığını belirten Akçıl'ın sözleri olay oldu.

Sinan Akçıl İBB eleştirisi

Sinan Akçıl İBB eleştirisi

SİNAN AKÇIL'DAN İBB ELEŞTİRİSİ

Siyasete girmeye sıcak baktığına işaret eden Sinan Akçıl "Siyasete atılırsam milletvekili olursam günün birinde ikisini bir arada götürmeyi düşünüyorum. O konuda bir devrim yapmak istiyorum. Ben siyaseti takım elbise üzerine kurulu bir anlayış olarak görmüyorum" şeklinde konuştu.

Günümüzde insanların bu kadar gergin olmasının sebebinin sosyal medya olduğu söyleyen şarkıcı, "Sosyal medyanın komple kapanması lazım. O zaman gerginlik biter. Eskiden insanlar bu kadar birbirine ulaşıp hakaret edip ortamı geremiyordu, sosyal medya çıktı herkes herkese gider yapıp hakaret ediyor, ortamı geriyorlar" dedi.

Sinan Akçıl Hadise ve Murda göndermesi

Sinan Akçıl Hadise ve Murda göndermesi

Ünlü oyuncu Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB yönetime eleştiriler getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) konserlerinde yer almayan şarkıcı, bunun sebebinin İBB'nin kendi politikası olduğunu ifade etti ve hiç davet almadığı için konser vermediğini belirtti. Ünlü şarkıcı Hadise ve Murda'ya göndermede bulunarak "Onların genelde kadrolu sanatçıları var onları çıkarıyorlar. Murda ve Hadise gibi" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kar yağarken tek başına düşüncelere dalan martı sosyal medyada gündem oldu!

 Hande Baladın’ı asit atmakla tehdit etmişti! Mahkeme nihai kararını verdi

İLİŞKİLİ HABER

Hande Baladın’ı asit atmakla tehdit etmişti! Mahkeme nihai kararını verdi
Yapay zeka endişe verici boyutlara ulaştı! Sahte görüntü skandalları bitmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Yapay zeka endişe verici boyutlara ulaştı! Sahte görüntü skandalları bitmiyor
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0