Kuruluş Osman’ın Ülgen Hatun’u Begüm Çağla Taşkın'dan itiraf: Hipoterminin eşiğindeydim!

Fenomen dizi 'Kuruluş Osman'da oynadığı "Ülgen Hatun" rolüyle büyük beğeni toplayan Begüm Çağla Taşkın, meslek hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi "Kuruluş Osman", her sezon güçlü hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı başarılı yapımda "Ülgen Hatun" karakterini oynayan Begüm Çağla Taşkın, Sabah Günaydın TV'nin bu haftaki konuğu oldu.

Oyunculuğa başlama serüvenini ve Kuruluş Osman'daki rolü hakkında açıklamalarda bulunan Taşkın, "Gerek kostümleriyle gerek dönem ağzıyla konuşmayı gerektiren, emek isteyen bir dönem işinde rol alıyorsun. Hiç zorlandığın oldu mu? Var mı unutamadığın bir sahne?" sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi.

"HİPOTERMİ EŞİĞİNDEYDİM"

Nihat Altınkaya ile birlikte çektiği bir sahnede çok zorlandığını anlatan ünlü oyuncu, şöyle konuştu:

"Bir kere Nihat ağabeyler ile (Altınkaya) ormandaydık. Bir savaşın ortasına düşüyorum birden. Orman kaç dereceydi bilmiyorum ama ben hipotermi eşiğindeydim. Orada çok zorlandım çünkü atlarla dörtnala şuradan şuraya geleceksin dediler. O yüzden panikatak zaten. Çünkü zemin düzgün değil, atlar birbirlerine vuruyorlar, dişlemeye çalışıyorlar, asla durmuyorlar yerlerinde. Zaten hava buz, ben de aşırı kansız olduğum için 10 kat fazla üşüyor olabilirim bazı insanlara göre. O gün çok zordu."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Motorsiklet karşılaştığı sürücü polis çıkınca olanlar oldu!

Vedat Milor: Ben hayatımda hiç yemeğini yediğime aşık olmadım!

İLİŞKİLİ HABER

Vedat Milor: Ben hayatımda hiç yemeğini yediğime aşık olmadım!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

EYeytT li Türemiş 2 ay önce

yüzbinler cebinize girinci hipotermi mipotermi hiçbişeyiniz kalmaz