Neslihan Atagül yeni stili ile gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Neslihan Atagül, yeni saç stili ve kovboy çizmeleriyle görüntülendi. Tarzında değişikliğe giden Neslihan Atagül, hızlıca basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başarılı oyuncu performansıyla dikkat çeken Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıdı. Yeni projelerde yer almayan ve merak konusu olan Neslihan Atagül'ün stilinde değişikliğe gitmesi ve saç şeklini değiştirmesi dikkat çekti. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Neslihan Atagül, merak edilen soruları yanıtladı.

"İÇİMDEN GELDİĞİ İÇİN KESTİM"

Yeni saç modelini soran muhabirlere, "Saçlarım herhangi bir proje için değil, içimden geldiği için kestirdim. Uzun zamandır düz saçlarım vardı" şeklinde konuştu. Son olarak eşi Kadir Doğulu ile 'Gecenin Ucunda' dizisinde rol alan Atagül, "Bugün de Milano'ya gidiyorum. Orada bir televizyon programına katılacağım, onun toplantısı vardı. Çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İstanbul trafiğinde kalan Emre Kınay kendini kaybetti İmamoğlu'na kızacağına devleti hedef aldı

Demet Şener kızını paylaştı! Herkes kızı İrem Kutluay'ı konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Demet Şener kızını paylaştı! Herkes kızı İrem Kutluay'ı konuştu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0