Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul'un en çok neye para harcadığı şaşırttı!

Afili Aşk, Dağ, Teşkilat gibi yapımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, sosyal medya paylaşımlarıyla ve verdiği demeçlerle sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu şimdi de en çok neye para harcadığını açıkladı.

2021-22 yıllarında Teşkilat adlı dizide aldığı Serdar Kılıçarslan rolüyle büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul, son dönemde evlilik açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu, "Hayat şartları pahalı. Düğün mekanları pahalı, damatlık pahalı. Yapmayın düğün o zaman, nikahınızı kıyın. Ya bir de o kadar düğüne gidiyorsunuz, altın takıyorsunuz, iki sene sonra boşanıyor. Altınımı geri ver demek istiyorum yani" demişti. Bu sözler uzun süre gündemi meşgul etmişti. Ünlü oyuncu şimdi de en çok masraf yaptığı şeyle gündeme geldi.

Çağlar Ertuğrul

Çağlar Ertuğrul

ÇAĞLAR ERTUĞRUL PARAYI TUTAMIYORMUŞ

Yatırım yapamadığını söyleyen Çağlar Ertuğrul, "Parayı tutamıyorum. Parayı en çok kedi-köpek mamalarına harcıyorum" dedi.

Fahriye Evcen'in paylaşımı çok güldürdü! Burak Özçivit'in o halleri...

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'in paylaşımı çok güldürdü! Burak Özçivit'in o halleri...
Kars'ta akılalmaz kaçakçılık! Altınların çıkarıldığı yer şaşkına çevirdi

İLİŞKİLİ HABER

Kars'ta akılalmaz kaçakçılık! Altınların çıkarıldığı yer şaşkına çevirdi

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0