Pucca'yla kira krizi yaşamıştı! Tuba Ünsal şimdi de Ayşe Hatun Önal'la karşı karşıya geldi

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, hem arkadaşı hem de kiracısı olan şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın kirasını ödememesi nedeniyle sorun yaşıyor. Daha önce yazar ve sosyal medya fenomeni Pucca'yla ev kirası yüzünden papaz olan Ünsal'ın Önal'a ihtar yolladığı iddia edildi.

Daha önce yazar ve sosyal medya fenomeni Pucca'yla ev kirası yüzünden gerilim yaşayan Tuba Ünsal'ın kiracılarıyla dertleri bitmek bilmiyor. Pucca'nın ilk bir yıl kirayı eksik veya geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini söyleyen Ünsal, şimdi de hem arkadaşı hem de kiracısı olan ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal ile karşı karşıya geldi.

Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre, bir süredir maddi problemler yaşayan şarkıcı Önal'ın kirasını ödememesinden şikayetçi olan Tuba Ünsal, çaresiz kaldı. Tuba Ünsal'ın Ayşe Hatun Önal'ı evden çıkarmak için sözlü uyarıları yeterli gelmeyince düğmeye basarak ihtar yolladığı söyleniyor.

Ayşe Hatun Önal

Ayşe Hatun Önal

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Berdan Mardini'nin o sözleri olay oldu! "Bakımsız herkes çirkin..."

Angelina Jolie'ye beklenmedik hamle! Kızı ayrılmak istiyor

İLİŞKİLİ HABER

Angelina Jolie'ye beklenmedik hamle! Kızı ayrılmak istiyor
Yarış kaybedince hıncını Acun Medya'dan alan Damla Can'a Turabi'den iğneli yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Yarış kaybedince hıncını Acun Medya'dan alan Damla Can'a Turabi'den iğneli yanıt!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

L y 2 hafta önce

Is bulup calissin. Bu kadar acizmi