Yarış kaybedince hıncını Acun Medya'dan alan Damla Can'a Turabi'den iğneli yanıt!

Survivor All Star bütün heyecanıyla devam ediyor. Geçtiğimiz bölüm kırmızı takımdaki Merve'ye karşı yarışan mavi takım oyuncusu Damla Can, yarışı kaybedince isyan etti. Damla Can'ın sözlerine tepkisiz kalmaya Turabi'nin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Survivor All Star 2024'e kaos ve kavgalar damgasını vurdu. Her bölümüyle çok konuşulan Survivor'da bu kez Damla Can'ın isyanı olay oldu. Mavi takımda yarışan Damla, rakibi Merve'ye karşı yarışı kaybedince söylendi. Acun Medya'yı hedef alan sözlere Turabi'den yanıt gecikmedi.

Survivor Damla Can

Survivor Damla Can

TURABİ'DEN İSYANA TEPKİ! "ACUN ABİ FAZLA ŞIMARTMIŞ"

Atış yapmayı beceremediğini söyleyen Damla sinirlenerek matarasını fırlattı ve Acun Medya'yı hedef gösterdi. Damla Can, öfkeyle "Bir tane daha büyük ödül finaline bunu koyun. Kaybetmemizi isterseniz koyun." dedi. Yarışmacının bu sözleri sosyal medyada tepki çekti. Sakatlığı sebebiyle yarışmadan ayrılmak durumunda kalan Turabi, Damla'nın isyanına tepkisiz kalmadı.

Survivor Damla Can

Survivor Damla Can

Sosyal medya hesabından Damla Can'ın isyanına ilişkin paylaşım yapan Turabi, "Normal Survivor yarışmacı psikolojisi; Yenerse, en iyi o dur. O iyi olduğu için kazanmıştır. Yenilince, sorun ya atışlardadır, ya prodüksiyondadır, ya havadadır, ya sudadır, ya çubuktadır, ya ondadır ya bundadır. Ama asla yarışmacının kendisinde suç yoktur. Bakalım bu senenin sonunda neler neler söylenecek. Herkes SMS ile şampiyon olmak için, fakir dili ve edebiyatı bölümü okumuş gibi geldiler. Numara yapmadan doğallığıyla ve de SMS ile şampiyon olan kıza salladılar. Performans istediler, performans senesi yapıldı, her şeye laf ettiler. Performans senesine gelen kişi her atışı yapmalı, her oyunda kapışmalı, düelloya girmekten korkmamalı hatta düellolara bilerek girip, şampiyonluğu efsaneleştirmeli. Bu sezonun yarışmacıları kadar her şeye mızmızlanan ve de itiraz eden yarışmacılarla karşılaşmadım. Acun Abi, fena şımartmış. Zaten 'Ne istiyorsunuz' diye boşuna çıldırmadı adam... Ben bile adamı o kadar çıldırtmamıştım." ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Elazığ'da bir erkek kuaföründen ilginç görüntüler: Fiyat az, müşteri çok!

Hakan Altun yıllar sonra eski sevgilisi İclal Aydın'la ilgili gerçeği itiraf etti

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun yıllar sonra eski sevgilisi İclal Aydın'la ilgili gerçeği itiraf etti
Pucca'yla kira krizi yaşamıştı! Tuba Ünsal şimdi de Ayşe Hatun Önal'la karşı karşıya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Pucca'yla kira krizi yaşamıştı! Tuba Ünsal şimdi de Ayşe Hatun Önal'la karşı karşıya geldi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0