Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü! Her şeyi bir bir anlattı

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kardeşler Sevgi ve Duygu Nebioğlu, buruk hikayeleriyle şaşkına uğratmıştı. Artık tüm Türkiye'nin tanıdığı Duygu Nebioğlu, açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Duygu Nebioğlu, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a çarpıcı beyanat verdi. İşte, Duygu Nebioğlu'nun o açıklamaları...

Duygu ve Sevgi Nebioğlu, Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz çocukları. İkizler anneleri tarafından da terk edildikten sonra yetiştirme yurdunda, devlet himayesinde büyümüş. Ardından bir aileye evlatlık olarak verilen ikizler, belli bir yaşa geldikten sonra gerçek ailesini araştırmaya başlayınca babalarının severek izledikleri oyuncu Metin Akpınar olduğu gerçeğiyle yüzleşmiş. Ünlü oyuncu kızlarını kabul etmeyince olaylar patlak vermiş.

Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu

Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu

Çeşitli yerlerde röportajlar veren ve hukuki davasına devam eden Duygu Nebioğlu, babasından aradığı ilgiyi bulamadı. Hâlâ gerçek annesini arayan Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Genç kadın Günaydın'a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Annesi 1992 yılında evlenip başka bir hayat kurmuş. 4 kardeş yurda mahkum olmuşlar. Nebioğlu, "Benim kalbimi kıran şey, annemin ne benim ne de diğer üç kardeşim için mücadele vermemesi. Dört kardeş olarak yetiştirme yurdunda büyüdük. En büyük ablam yurtta çok zor günler geçirdi. Yurttan kaçıp, sokaklarda yaşadı. Üçümüz de evlatlık verildiğimiz için ablama göre şanslıyız. İkizim ve ben annemle hiç vakit geçiremedik. 2 aylıkken bizi bakıcıya bırakıp, gitti. Bir ablamı 4, diğerini de 2 yaşındayken yurda vermiş. Biz gazeteye haber olunca 8 aylıkken yurda verildik." şeklinde konuştu.

Duygu ve Sevgi Nebioğlu

Duygu ve Sevgi Nebioğlu

"2 KAMYON KİTAP OKUDU DİYE KENDİNİ FİLOZOF SANIYOR"

Metin Akpınar'ın gerçeklerin ortaya çıkmasını istemediğini ve kendisini öfkeli ve nefret dolu biri gibi göstermeye çalıştığını söyleyen genç kadın, tek isteğinin gerçeklerin ortaya çıkması olduğunu belirtti. Kimseye kin duymadığının, sadece kırgın olduğunun altını çizerek ondaki Metin Akpınar algısını anlattı:

"Babam kendinin filozof olduğunu söylüyordu. 2 kamyon kitap okudum diyordu. Bize bu yaşattıkları nerede yazıyor? Dilekçede yazdıklarını okuyunca Akpınar'ın vicdansız ve merhametsiz bir insan olduğunu daha iyi anladım. Yaşadıklarımı öğrendikten sonra zaten vicdanı olsaydı bizi el üstünde tutardı. Toplumun Metin Akpınar'ı tanıdığı, kendisi gösterdiği şekilde bir Metin Akpınar tanımadım. Beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bana görüşmelerimizde de çok üzücü ifadeler kullandı. Mesela, Yunan adalarını tekneyle tatile çıktığı dönemde annemle birlikteymiş. Bundan dolayı da bana 'Yunanistan'a tohumlarımı serpmeye gidiyordum, ananı gördüm ona da serptim' dedi. Bunu duyunca hem çok üzüldüm hem de çok kırıldım. Bu sözünü senelerce kaldıramadım. Bir kadın için bu söylenmez. İşte benim tanıdığım Metin Akpınar böyle bir adam."

Duygu ve Sevgi Nebioğlu

Duygu ve Sevgi Nebioğlu

İŞ HAYATINDA DA ÖNÜNE TAŞ KOYUYOR

Akpınar'ın dosyaların kapanmasını istediğini söyleyen Nebioğlu, babasından maddi beklentileri olduğunu ve istediğini alamadığını belirtti. Çeşitli açıklamaları sebebiyle Akpınar ona maddi yardımı kesmiş ancak ikizine yardım etmeye devam ediyormuş. Nebioğlu, bununla da kalmayıp Akpınar'ın iş hayatına da engel olduğunun düşünüyor. Genç kadın, "Babamın kendi iş hayatım konusunda da engel olduğunu düşünüyorum. Babama çalıştığım yerin bilgilerini veriyordum, bundan kısa bir süre sonra da işten çıkarılıyordum. Bu durum çok fazla başıma geldi. Hatta belediye girdim, işe başladıktan bir gün sonra işten çıkartıldım. Akpınar istiyor ki ben maddi olarak hep ona muhtaç olayım, onun kontrolünde bir hayatım olsun." dedi.

Babasına olan kırgınlığını ifade eden Duygu Nebioğlu, "Şimdi mahkemeye 38 sayfalık bir dilekçe verdi. Dilekçe de benimle ilgili çok üzücü ifadeler kullanmış. Annemi de çok kötülemiş. O dilekçeyi gördükten sonra babamın benimle bir daha iletişime geçeceğini düşünmüyorum. Ben de artık iletişime geçmem." şeklinde konuştu.

Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu

Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu

ANNESİNİ BİR KERE GÖRMEK VE ONA SARILMAK İSTİYOR

Annesini hiç görmeyen genç kadının en çok istediği şeylerden biri de annesini bulup ona sarılmak. Nebioğlu, annesini gördüğünde onunla sadece uzun uzun konuşmak istediğini söyledi. "Çok zor dönemlerden geçmiş bir kadın" olarak tanımladığı annesinin basına çıkmasını istemiyor, sadece onun fiziksel olarak yanında olmasını ve ona her şeyi anlatmasını istiyor.

Lükse olan düşkünlüğüyle tanınan Aslıhan Turan'ın aracı dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Lükse olan düşkünlüğüyle tanınan Aslıhan Turan'ın aracı dudak uçuklattı!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0