Mustafa Keser çılgına döndü! Hedef aldığı kişi Koray Avcı mı?

Ünlü sanatçı Mustafa Keser, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Genç meslektaşlarını hedef alarak sert eleştirilerde bulunan Keser'in o sözlerinin hedefindeki kişi 'Koray Avcı mı?' sorusu gündeme gelmeye başladı.

Türk müziğinin usta isimlerinden Mustafa Keser, geçtiğimiz günlerde Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'a çok özel açıklamalarda bulundu. Yıllardır başarılı bir müzik kariyeri yürüten ve geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Keser, genç meslektaşlarını hedef aldı.

Mustafa Keser

Mustafa Keser

"GİDİP ENSE KÖKLERİNE İKİ SİLLE ÇEKEYİM"

Yeni nesil sanatçıların hayranlarına yaklaşımından rahatsızlık duyan Keser, "Terbiyesiz ve saygısızca hareket ediyorlar. Gidip ense köklerine iki sille çekeyim, o kadar sinirleniyorum. Fotoğraf çekmek isteyen hayranlarına, ‘Şimdi olmaz daha sonra’ diyorlar." şeklinde konuştu.

Kendisinin eğittiği bir ismin şimdilerde daha iyi paralar kazandığını ancak gördüğünde selam bile vermediğini söyleyen ünlü sanatçı, adeta çılgına döndü. 

Mustafa Keser

Mustafa Keser

"ŞİMDİ BENDEN İYİ KAZANIYOR AMA YÜZÜME BAKMIYOR"

 6-7 sene kadar önce Ankara'da sahne aldığı zamanlarda mekanın sahibi tarafından söz konusu şarkıcının kendisine getirildiğini ve "Ağabey bu yanında olsun, bunu yeni piyasaya sürüyorum. Senin yanında görünsün" dediğini söyleyen Keser, "Yanıma oturtup, görünsün adam olsun diye birini getirdiler. Şimdi adam oldu benden iyi para kazanıyor. İki defa uçakta karşılaştık, yüzünü çevirip, selam vermedi." sözleriyle isyan etti.

KORAY AVCI'DAN MI BAHSEDİYOR?

Keser'in bahsettiği ismin kim olduğu merak konusu haline gelirken geçmiş yıllara ait bazı karelerde, Koray Avcı'nın Ankara'da bir mekanda Mustafa Keser'in yanında oturup sahne aldığı ve bu ismin de Avcı olduğu iddia edildi.

Koray Avcı

Koray Avcı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan Eda Erdem'le hatıra fotoğrafı çektirdi! O anlar gündem oldu

Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan Eda Erdem'le hatıra fotoğrafı çektirdi!O anlar gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan Eda Erdem'le hatıra fotoğrafı çektirdi!O anlar gündem oldu
200 milyon yıldır hiç değişmemiş! Yaşayan fosili bulmak için tırmandıkça tırmandılar

İLİŞKİLİ HABER

200 milyon yıldır hiç değişmemiş! Yaşayan fosili bulmak için tırmandıkça tırmandılar
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Serdar Aziz 1 hafta önce

Koray avcı kim bilen var mı ?