Ezel kadrosu yeniden bir araya geldi! Gözler Cansu Dere'yi aradı

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere'nin yer aldığı, dönemin efsane dizisi Ezel'in ekibi yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Dizinin oyuncularından Sedef Avcı, yıllar sonra buluşan ekibin birlikte çekildikleri kareyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. O karede Cansu Dere'nin olmaması ise dikkat çekti.

Yayınlandığı 2009 - 2011 dönemine damgasını vuran ve etkisini günümüzde de sürdüren dizi Ezel'in yıldızları yıllar sonra buluştu. Başrollerinde Kenan İmirzalioğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz gibi önemli isimlerin yer aldığı, Ay Yapım imzalı efsane dizi gerek oyuncu kadrosu gerekse hikayesiyle döneme damgasını vurmuş, finalinin ardından da konuşulmaya yıllar sonra da devam etti. Replikleri hafızalarda hala yer edinen dizinin yıldızları yıllar sonra bir araya geldi. O kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ezel

Ezel

Kenan İmirzalıoğlu yıllar sonra meşhur Ezel Bayrakdar repliğini seslendirdi, gündem oldu!İLİŞKİLİ HABERKenan İmirzalıoğlu yıllar sonra meşhur Ezel Bayrakdar repliğini seslendirdi, gündem oldu!

"İYİ Kİ DOĞDUN CEM"

Latin Amerika ülkelerine satılan ilk Türk dizisi olan,150 ülkeye satılan ve 2010 yılında C21 Format Ödülleri'nde "En İyi Senaryo Formatı" ödülünü de kazanan dizinin yıldız isimleri yıllar sonra aynı karede yer aldı. Ünlü isimler, dizide ikinci yönetmen olarak görev alan Cem Karcı'nın doğum günü kutlaması için yıllar sonra bir araya geldi. Ekibin yıllar sonra çekildikleri kareyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan dizinin BaharSedef Avcı o kareye "Ezel on the rocks. İyi ki doğdun Cem" notunu düştü.

Ezel kadrosu yeniden bir araya geldi

Ezel kadrosu yeniden bir araya geldi

GÖZLER ONU ARADI!

Dizide Eyşan'ın kardeşi Bahar olarak yer alan Sedef Avcı'nın paylaştığı o kare kullanıcılardan büyük ilgi görürken dizinin Eyşan'ı olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cansu Dere'nin buluşmaya katılmaması da dikkatlerden kaçmadı. O karede gözler Dere'yi ararken ünlü oyuncunun neden katılım göstermediği akıllarda soru işareti oluşturdu.

Cansu Dere Ezel

Cansu Dere Ezel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahar dizisinin Umay'ı Alisa Sezen Sever'den Afra Sarçoğlu çıkışı! "Beni artık benzetmeyin"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0