İlker Aksum'dan Brad Pitt açıklaması! "Nasıl yani?"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu İlker Aksum, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaj üzerine sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu; "Ondan çok daha iyi oyuncuyum" şeklinde konuştu.

'Çarli', 'Canım Ailem', 'Yabancı Damat' gibi birçok başarılı yapımla ününe ün katan oyuncu İlker Aksum, en son 3 Mayıs'ta vizyona giren Çocuk Kalbi filmi ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde film hakkında bir röportaj veren ünlü oyuncu, yaptığı açıklamalar sırasında dünyaca ünlü aktör Brad Pitt üzerinden örnek verdi. 

İlker Aksum

İlker Aksum

"ONDAN ÇOK DAHA İYİ BİR OYUNCUYUM!"

Açıklamalarına Brad Pitt'ten daha yakışıklı olmadığını belirterek başlayan İlker Aksum, sözlerine oyunculuk konusunda  Brad Pitt'ten çok daha iyi olduğunu söyleyerek devam etti. Ünlü oyuncu; "Brad Pitt gibi yakışıklı değilim ama ondan çok daha iyi oyuncuyum." ifadelerini kullandı. 

İlker Aksum

İlker Aksum

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ!

Kısa süre içerisinde hızla yayılan röportajı üzerine İlker Aksum'un açıklamaları sosyal medyada alay konusu oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı İlker Aksum'un ifadelerini abartılı bulduğuna yönelik yorumda bulundu. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Vatandaşın biri. 1 hafta önce

DOĞRU SÖYLÜYOR NE VAR BUNDA ...AMERİKALI AKTÖRLERİN ÇOĞU medyası tarafından şişiriliyor..

Ahmet Fidancı 1 hafta önce

Haklı konuşmuş. Kambur, zangoç gibi karakterleri pitt oynayamaz.