Burcu Biricik'ten müjdeli haber! Kızının ismini böyle açıkladı

Hamileliğine dair yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Burcu Biricik'in müjdeli haberi sosyal medyadan geldi. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde doğum günü için düzenlenen organizasyon sırasında bebeğinin ismini ilk kez açıkladı.

Bir dönemin popüler dizisi Hayat Şarkısı'ndaki rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu  Burcu Biricik, 2016 yılında Emre Yetkin ile nikah masasına oturmuştu.  Geçtiğimiz aylarda hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu, şimdilerde kızını kucağına almak için gün sayıyor. 

 Burcu Biricik

Burcu Biricik

Aile ve evlilik hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde 35 yaşına bastı. Doğum günü için düzenlenen organizasyonda beyaz bir elbise giymeyi tercih eden ünlü oyuncu, aynı zamanda doğacak kızının da adını duyurdu.

 Burcu Biricik doğum günü

Burcu Biricik doğum günü

DOĞUM GÜNÜ PASTASININ ÜSTÜNE YAZDIRDI!

Açıklamaları sırasında arkadaşlarına ve ailesine teşekkürlerini dile getiren Burcu Biricik, kızının adının da Luna olacağını söyledi ve doğum günü pastasının üzerine de kızı Luna'nın adını yazdırdı. Paylaşımların ardından kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, o paylaşımlardan bazıları...

 Burcu Biricik kızının ismi

Burcu Biricik kızının ismi

 Burcu Biricik

Burcu Biricik

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0