Kahtalı Mıçe lakaplı Mustafa Aslan'ın kansere yakalandığı söylenmişti! İddialara isyan etti

Türk Halk Müziği sanatçısı Kahtalı Mıçe lakaplı Mustafa Aslan'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Ünlü müzisyenin gırtlak kanserine yakalandığı söylendi. 71 yaşındaki Kahtalı Mıçe'nin Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Kahtalı Mıçe, hakkında ortaya atılan iddialara isyan etti ve kanser olduğu bilgisini yalanladı.

Kahtalı Mıçe adıyla tanınan müzisyen Mustafa Aslan'ın, gırtlak kanserine yakalandığı iddia edilmişti. 71 yaşındaki ünlü müzisyenin Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, türkücü Kahtalı Mıçe'nin gırtlak kanserine yakalandığını duyurarak "Kahtalı Mıçe için dualarınızı esirgemeyin" demişti.

Kahtalı Mıçe kansere yakalandı

Kahtalı Mıçe kansere yakalandı

KAHTALI MIÇE'NİN GIRTLAK KANSERİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Adıyamanlı türkücü Mustafa Aslan, nam-ı diğer Kahtalı Mıçe'nin gırtlak kanserine yakalandığı iddia edilmişti. Magazin yazarı Onur Akay, haberi "Türk halk müziği sanatçısı Mustafa Aslan nam-ı diğer Kahtalı Mıçe zor günler geçiriyor. Gırtlak kanseri teşhisi konulan sanatçımız Antalya’da tedavi görüyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yatan sanatçımızın kemoterapi tedavisi de devam ediyor. Ayrıca sanatçımızın ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin." şeklinde duyurmuştu. Ancak ünlü türkücü bu haberi yalandı.

KANSER HABERLERİNE İSYAN ETTİ: "GIRTLAK KANSERİ DEĞİLİM"

Ünlü türkücü Kahtalı Mıçe, kansere yakalandığı bilgisini yalanladı ve yayınladığı bir video ile "Evet, biraz rahatsızım ama gırtlak kanseri değilim. İki tane kitle var ince bağırsağımın üstünde. Onun tedavisini ve kemoterapisini görüyorum. Gayet iyim. Tedavi gördüğüm için biraz hırpalandım bu da normal. Sevenlerim, dostlarım akrabalarım var ve benim için korkuyorlar." dedi. Kahtalı Mıçe videosunun altına ise "Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz. Sizden sadece dualarınızı istiyorum. Selam ve dua ile." notunu düştü.

Kahtalı Mıçe

Kahtalı Mıçe

DEPREMDE PEK ÇOK KAYIP VERMİŞTİ

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sonra büyük yıkım yaşanan 10 ilimizden biri de Adıyaman'dı. Kahtalı Mıçe, depremde pek çok akrabasını kaybetmiş ve o günü "Kime koşsak evi yıkılmıştı. Kime baksak kaybetmişiz. Yaşadığıma sevinemiyorum" diyerek anlatmıştı.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Osman 1 hafta önce

Bir sanatçı, başka bir sanatçı meslektaşı hakkında alenen bir paylaşımı, bizzat ilgilisinden teyit etmeden neden paylaşır ki...? Herşey bu kadar basit ucuz ve sığ olmamalı...

sıla 1 hafta önce

helal olsun adam gibi adam, Allah şifalar versin ....

osmanlı 1 hafta önce

Allah' ım şifa versin, çıkış kapısı göstersin bu sıkıntısından.

Toplam 5 beğeni