2016 yılında Survivor'a katılarak ada hayatını yaşayan ve zorluklarla mücadele eden ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül'den yıllar sonra dikkat çeken bir itiraf geldi. Morgül, Acun Ilıcalı'ya yalvardığını belirterek adadan ayrılışını anlattı.
Survivor 2016 yılında kırmızı takımda yerini alarak ada hayatında ve yarışma performansında dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül’den Acun Ilıcalı ‘ya ilişkin yıllar sonra büyük bir itiraf geldi.
Ünlü sarkıcı adada geçirdiği zorlu günler hakkında ve ayrılış sürecine ilişkin sık sık açıklamalarda bulunurken program hakkında da çarpıcı bir açıklamada bulundu.

"HAFTALIK ANLAŞMA YAPTIM, AYLARCA BENİ BIRAKMADI"
Survivor’a katılırken uzun bir süre adada kalmayı planlamadığını ifade eden Yılmaz Morgül, programa katılırken yapımcıyla anlaştığını belirterek, "Survivor için aslında 2 haftalık anlaşma yaptım. Ama 2.5 - 3 ay beni bırakmadı" dedi.

"ACUN'UN AYAKLARINA KAPANDIM"
Zorlu ada şartlarıyla ve açlık ile mücadele ettiğini ve kendisini bitirme noktasına getirdiğini belirten Morgül, Acun Ilıcalı’ya, "Artık açlıktan ölüyordum. Ayağına kapandım, 'Acun Bey, bir kırıntı ver açlıktan ölüyorum' dedim. Ondan sonra hastaneye kaldırıldım." dedi.

ADADAN AYRILIŞ SÜRECİNİ ANLATTI
Hastaneye kaldırılmasıyla ada hayatına geri dönmek istemediğini belirten Morgül, elenme sürecinin arkasındaki gerçeği de açıkladı.
Morgül, “Acun Ilıcalı'ya dedim ki; 'Beni hemen gönderiyorsunuz. 'O hafta 3 kişi SMS'te çıkmıştı. 'Ne yapıyorsunuz, ne ediyorsunuz beni 3 kişinin arasına sokup gönderiyorsunuz' dedim. O şekilde adadan ayrıldım." dedi.
BİR YORUM YAPIN 0