"Kurtuluş doğru bilinen İslam'da"

Deniz Akkaya Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu programa konuk oldu.

Güzel manken Deniz Akkaya, Esra Elönü'nün sunduğu 'Arafta Sorular' programa katılarak Türkiye'nin geçirdiği zor günler hakkında konuştu.

Akkaya, 15 Temmuz gecesinde yaşanan olaydan sonra birlik beraberlik çağrısında bulundu. Akkaya'ya otobüste tekme yiyen kadın ve hamile kadına atılan tekme haberleri hatırlatılınca "Bu insanların inandığı İslamiyet'le benim inandığım İslam aynı değil. İnsanlar aşağı doğru iniyor daha çok okuyarak biliçlendirmesi gerekiyor. Ben kurtuşun İslamiyet'te olacağını düşünüyorum ama gerçek bir İslamiyet'le" diye konuştu.

Akkaya sözlerine "İslam adı altında yapılan kanlı terör saldırıları, bağnaz fikirler ve başka insanların yaşam şekillerine müdahale eden İslamiyet'le değil. Benim anladığım İslamiyet Mevlana'nın anlattığı İslamiyet..." diye devam etti.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 14

köyün hocası 7 yıl önce

islamı kişiler üzerinden, islamiyeti de olaylar üzerinden okuma hastalığı.. çağımızın kronik rahatsızlığı..

Toplam 2 beğeni

imam 7 yıl önce

şunu başta anlamak gerek, islam kişiyi nefsine kulluktan kurtarır, islamın kendisi hürriyyettir demek budur. buna karşın herbir şeyin kendine hasbir kuralı vardır. islamın kuralıda başta yasaklardan kaçmak, emirlerede sarılmaktır. yoksa ben har istediğimi yaparım ama müslümanım demek, kişinin allaha inanıyorum ama şeytana kulluk yaparım demesidir. maazallah!....

Toplam 6 beğeni

Yalova 7 yıl önce

Öyle diyeceğine, Islam kusursuzdur ama insanlar kusurludur. O yüzden Islamiyeti insanların yaptığı hatalarla kıyaslamayın demeli.

Toplam 11 beğeni

çiko 7 yıl önce

Anlayışın o kadar işte!....

Toplam 2 beğeni

mehmet 7 yıl önce

Anlasilan bu da bilgi kitabi denilen kitabi okumus

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun