Numan Kurtulmuş açıkladı! Tamamen kalkıyor...

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, evlilik programlarının tamamen yayından kaldırılacağını açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Katıldığı bir program evlilik programları hakkında açıklama yapan Numan Kurtulmuş, "Üzülerek izlediğimiz bir alan. Bu bizim örfümüze, geleneğimize, inançlarımıza, Türk aile yapısına, Anadolu topraklarının kültürüne uygun olmayan şeylerdir" dedi.

Reyting gelirleri yüksek olduğu için kaldırılmak istenmeyen evlilik programlarına ateş püsküren Kurtulmuş, "Neymiş efendim reytingi çok yüksek ve dolayısıyla reklam gelirleri de çok yüksek. Olmaz olsun böyle reklam gelirleri" dedi.

120 binin üzerinde şikayet var

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun evlilik programları için çalışma yaptığını söyleyen Başbakan yardımcısı, bu konu hakkında 120 bin şikayetin bulunduğunu açıkladı. Bu süreci yakından takip ettiğini söyleyen Kurtulmuş, "Bu şikayetler bize, Cumhurbaşkanlığına ve Başkanlığa geliyor. Şuan böyle bir çalışma yapılıyor, son noktaya geliyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bunu büyük ihtimalle bir Kanun Hükmünde Kararname düzenlemesi ile gündeme getirebiliriz" dedi.

 

Evlilik programları için karar verildi!

İLİŞKİLİ HABER

Evlilik programları için karar verildi!
Evlilik programları için yarın kritik gün!

İLİŞKİLİ HABER

Evlilik programları için yarın kritik gün!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 53

İsmail 7 yıl önce

Hele şükür sonunda kaldirma kararı verebildiniz.o kadar çok saçma sapan programlar varki bayanları bırak erkeklerde artık izlemeye başladı.bir bakkala,tekele,kahveye giriyorum adamlar evlilik programı izliyor milletin iyice pisikolojinini bozdular para uğruna.devletife bu güne kadar buna göz yumduğu için kınıyorum.

Toplam 2 beğeni

RECEP 7 yıl önce

İnsanlarla alay ediyorlar evlenecek insan bunlara aldanmasın memleketimizin dolu meselesi varken sayın vekillerimizinbakanlarımızın bugibi şeylerle uğraşıyor olması Ayıptır güzel ülkemize güzel güzel dizileryapılsın diriliş Ertuğrul gibi. Vesayet bilmem anlatabildim saygılar

D.bakirli 7 yıl önce

ALLAH razı olsun sizden kurtulmuş bu kararınizla güzel değerlerimizi kurtardiniz

Toplam 2 beğeni

Fatih 7 yıl önce

RTÜK uyuyor...toplumun ahlakını bozan herşey kaldırılmalı bence.artık dizilerde kim kimi Nasıl aldatır onu konu yapıyorlar ailemizle çocuğumuzla tv izleyemez olduk rezillik hatsafa.

Toplam 1 beğeni

Vatandaş 7 yıl önce

Hay Allah razı olsun sizlerden bu gibi proğramlar yüzünden insanlar evlenmek istemiyor

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun