Evlilik programları için yarın kritik gün!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı İlhan Yerlikaya dün Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca'yı ziyaret etti.

Yerlikaya, sürdürdükleri çalışmalar hakkında Akarca'ya bilgi aktardı. Aile kavramının öneminden bahseden Yerlikaya, 23 Mart Perşembe günü ulusal TV yetkilileriyle "Evlilik programlarının yayından kaldırılması" hakkında görüşeceklerini söyledi.

'Toplumsal sorumluluk göz önünde bulundurulmalı'

Yayınlarla ilgili yaşanan sorunları sektörde diyalog içerisinde çözmeye çalıştıklarının altını çizen Yerlikaya, "Kanalların reyting kaygısı gütmelerini doğal karşılıyoruz ancak bunun yanında toplumsal sorumluluğun da göz önünde bulundurulması gerekiyor. Bir programın reytinginin yüksek olması tek başına o programın kalitesini göstergesi olamaz" dedi.

BYEGM Genel Müdürü Mehmet Akarca, RTÜK'ün son döneme çalışmalarıyla gerçek kimliğine kavuştuğunu belirterek, Yerlikaya'yı tebrik etti.

 

Evlilik programları için karar verildi!

İLİŞKİLİ HABER

Evlilik programları için karar verildi!
Numan Kurtulmuş açıkladı! Tamamen kalkıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Numan Kurtulmuş açıkladı! Tamamen kalkıyor...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 12

aaaabbbbcccc 7 yıl önce

çözüm açmayın evlilik programlarını bu kadar ya!!!!!!!!

Ali 7 yıl önce

Bir an önce kaldırılmalıdır.

Toplam 2 beğeni

tarık 7 yıl önce

bu aile toplum düşmanı programları kaldırmaları için şahsım defalarca rütük'e başvuruda bulundum. Umarım kamuoyunun vicdanlarınını rahatlatacak bir netice alırlar

Toplam 3 beğeni

muammer 7 yıl önce

bu kanallar ve programcılar bu milletin örf adet ve geleneklerini görmezden geldiler.reytink uğruna milleti üzdüler.bunların yüzünden genç kızlar ve oğullarımız kültürüne yabancılaştı.yapımcılarının sorgulanması ve programın kaldırılmasını istiyorum

Toplam 1 beğeni

rasim 7 yıl önce

bu programlarınn ana amacı evlilik kavramının içini boşaltmak içindievlilik olayını yarışma formuna sunmakda topluma atılan yağlı kazık türü..

Toplam 1 beğeni

Mine 7 yıl önce

Haklisin gercekten

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun