Show TV Rüya 6. Bölüm fragmanı! Elif hayatının en zor kararını verecek!

Show TV’nin yeni dizisi Rüya yine sürprizlerle doluydu. Elif ve Bulut’un mutluluklarına gölge düşüyor. 5. Bölümün ardından Rüya 6. Bölüm fragmanı da geldi! Peki, sevilen dizi Rüya 6. bölümde neler olacak?

Elif ve Bulut’un fırtınalı başlayan aşkı etrafındakiler yüzünden sınavdan sınava koşuyor. Aileler kısmen durumu kabullenmiş derken çift şimdi Alaz’ın intikam oyunuyla cebelleşiyor. Geçtiğimiz bölüm evlenen Elif ve Bulut’un evlilikleri uzun ömürlü olacak mı? Alaz’ın şantajlarıyla başı dertte olan Elif şimdi ne yapacak? Tüm cevaplar gelecek hafta Salı günü Show TV ekranlarında olan Rüya’da…

Rüya 6. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengirlioğlu’nun olduğu Rüya dizisinin 6. Bölümü 22 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Rüya 6.bölüm fragmanı yayınlandı!

Rüya’nın Son Bölümde Neler Oldu? Elif ve Bulut nikâh masasında…

Elif ve Bulut nihayet evlenmiştir. Ancak Elif’i ölesiye kıskanan Gülendam ve Cemre onları ayırmak için planlar yapmaktadır. Bu olaylar gelişirken diğer bir yandan Gülendam altınlarının çalındığını fark eder. Cemre hırsızlığı İnan'ın üstüne atar. Faysal'ın da İnan’ı hırsızlık yaptığına ikna eder. İpek ise Cemre’den özür dilemenin yollarını arar. Cemre küçük düşmenin acısıyla onu affedemez.

Sefer, Yıldız'ın peşini bırakmaz. Alaz'ın, Yıldız'ın etrafında olmasından dolayı iyice gerilmiştir.  Alaz, Sefer'e nasıl bir ders verecektir? Selami’nin ortadan kaybolması Yıldız ve Vuslat’ı meraklandırır. Yıldız bir hafiye gibi Selami’nin peşine düşer.

Cihan’ın sırları iyice meraklandırmaya başlar. Ruhşan’ın Cihan’a dair şüpheleri günbegün artmaktadır. Bir yandan da Bulut’un yaptığı evliliğe karşı olan Ruhşan’ın sinirleri iyice gerilmiştir.

BİR YORUM YAPIN 0