Kalp Atışı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eylül ve Ali Asaf’ın masalı…

Kalp Atışı 8.son bölümüyle adeta nefes kesti. Eylül ve Ali Asaf için beklenen an gelmişti ancak yine yarım kaldı. Peki, merakla beklenen Kalp Atışı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son zamanların en sevilen dizilerinden Kalp Atışı Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kalp Atışı’nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yine aksiyon başroldeydi. Oğuz’un itirafı, Mehmet’in kirli geçmişi ve Ali Asaf’ın Eylül’e doğum günü sürprizi son bölüme damga vurdu. Masallara layık anlar yaşayan iki genci kötü bir sürpriz beklemektedir. Heyecan dolu bir finalle sona eren dizinin gelecek bölümde neler olacağı takipçiler tarafından merakla bekleniyor. 25 Ağustos günü 9.yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan Kalp Atışı’nda neler olacak? Yayınlanan 8.bölümün ardından Kalp Atışı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı 9.bölüm fragmanı çıktı mı?

Kalp Atışı 9.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kalp Atışı 9.bölümüyle 25 Ağustos 2017 Cuma günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

kalp atışı 9.bölüm

kalp atışı 9.bölüm

Kalp Atışı 8.son bölümde neler oldu?

Masallar gerçeğe dönüşebilir mi?

“Kalp Atışı”nın 8. bölümünde; Ali Asaf’ın beklenmedik doğum günü hediyesi Eylül’ü çok mutlu etmiştir. İlk defa çocukluğa ait mutluluklar yaşayan Eylül, bir rüyada gibidir. Bu sırada hastanede yaşanan acı olay, herkesin kendini ve ilişkilerini sorgulamasına neden olur. Oğuz kimsenin beklemediği bir itiraf yapar Eylül’e... Eylül cevap veremez ve bu itiraf karşısında donar kalır. Diğer tarafta Sinan’ın Eylül’ü hastaneden attırmak için planladığı son olay ise, başta Ali Asaf olmak üzere herkesi çok şaşırtır. Bu sırada hastanede iyileşmeye başlayan Mehmet’i ise karanlık geçmişi rahat bırakmamaktadır. Üstelik bu kez zarar görecek olan Eylül olacaktır. Gün boyu yaşanan tüm gerginliklerin ardından, Ali Asaf Eylül için masal gibi bir sürpriz hazırlar. Ancak son sahnede olan gelişme mutluluklarının kısa sürmeyeceği sinyalini verir…

BİR YORUM YAPIN 0