Rüya 7.bölüm fragmanı yayında! Elif'in zor kararı...

Show TV'nin sevilen dizisi Rüya 6.bölüme Alaz'ın intikamı damga vurdu. Alaz'ın tehditleri karşısında zor durumda kalan Elif ne yapacak? Merakla beklenen Rüya 7.bölüm fragmanı ise yeni bölümün hemen ardından yayınlandı.

Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu gibi genç oyuncuların bulunduğu Rüya dizisi her Salı Show TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Büyük bir aşkla hayatlarını birleştiren Elif ve Bulut'un üzerinden kara bulutlar dağılmıyor, aksine ilişkileri daha da çıkmaza giriyor. 

rüya 7. bölüm

rüya 7. bölüm

Alaz'ın çirkin şantajlarından sonra kafası karışan Elif boşanmak için hamle yapar. Ancak Bulut bu durumu bilmediği için yanlış anlar ve Elif'e karşı düşünceleri değişir. Çiftin evlenmesine karşı çevreleri dört gözle ayrılmalarını beklemektedir. Cemre ve Gülendam ise genç çiftin ayrılması için planlar kurmaktadır. Bulut'un karşısında zor durumda kalan Elif ne yapacak? Yeni bölüme ise Şahika'nın Alaz'a karşı şüpheleri damga vuracağa benziyor. Rüya 7.bölüm fragmanı yayında! Peki, Rüya 7.bölümde neler olacak?

Rüya 7.bölüm fragmanı:

Rüya 7.bölüm ne zaman yayınlanacak?

7.bölümüyle ekrana gelecek olan Rüya yeni bölümüyle 5 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak.

Rüya son bölümde neler oldu?

rüya son bölüm

rüya son bölüm

Alaz Elif’i, Bulut’u öldürtmekte tehdit ediyor...

Elif, zamana karşı yarışmaktadır. Ya Alaz’ın çirkin teklifini kabul edecek ya da sevdiği adamın öldürülmesini seyredecektir. Zaman ilerlemekte Bulut’un hayatı Elif’in ağzından çıkacak sözlere bağlıdır. Ruhşan Selma’nın, Alaz’ın teyzesi olduğunu öğrenmiştir. Cihan’ın ailesinden sakladığı sır perdesi aralanmaktadır. Bunca senelik eşinin yalan söylemesini içine sindiremeyen Ruhşan, sonunda Bulut’a bulduğu ipuçlarını anlatır. Selami’nin ölümünden şüphelenen Faysal, İnan’ın peşine düşer ve tüm gerçekleri öğrenir. Faysal‘la İnan’ın arasında ipler iyice gerilmiştir. Şahika İpek’ten öğrenmiş olduğu Elif-Bulut evliliği ile sarsılmış ileriye dönük tüm hayalleri yıkılmıştır. Cihan ve Şahika arasında neler yaşanacak? Bulut’un Elif’e yaptığı sürpriz ne olacak? Elif bu sürprizi nasıl karşılayacak? Yıldız, Sefer’in söylediklerine inanacak mı?

    BİR YORUM YAPIN 0