Savaşçı 11.bölüm fragmanı çıktı! Savaşçı yeni sezon ne zaman başlayacak?

FOX TV'nin en sevilen dizilerinden Savaşçı nefes kesen bir sonla sezonu kapatmıştı. Savaşçı yeni sezon başlama tarihi ise merakla beklenirken; Savaşçı 11.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezona iddialı gelen Savaşçı'nın oyuncu kadrosuna yeni isimler katılıyor.

Limon Film kalitesiyle FOX TV ekranlarında olan dizinin yeni sezon bölümleri Eylül'de seyirciyle buluşacak. Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun yazdığı Savaşçı'nın oyuncu kadrosunda; Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar gibi ünlü isimler yer alıyor.

Pazar günlerinin tartışmasız galibi olan diziye sürpriz oyuncular katıldı. Bordo bereli askerlerin destansı hikayesini konu alan dizinin yeni sezon çekimleri hız kesmeden devam ederken Savaşçı 11.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Savaşçı yeni sezon 11.bölüm fragmanı:

Savaşçı 11.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kılıç timinin destansı hikayesini konu edinen Savaşçı yeni sezonu bu hafta başlıyor. Savaşçı 11.bölüm 10 Eylül Pazar günü saat 20.00'de FOX TV ekranlarında...

Savaşçı (sezon finali) son bölümde neler oldu?

Mehmetçik katillerinin kökünü kazımaya kararlı olan Kılıç Timi operasyona devam ediyor!

Aslı’nın suçsuz olduğunun ortaya çıkmasıyla Kılıç Timi’nin komutasını tekrar alan Yüzbaşı Kağan Bozok zaman kaybetmeden harekete geçer. Operasyon sırasında iki arkadaşlarıyla irtibatlarının kesilmesine rağmen sınırın ötesinde kendilerine kurulan pusudan habersiz, Kılıç Timi bilinmeze doğru yola çıkar . Her şeyi göze olan Yüzbaşı Kağan Bozok’un tek hedefi Mehmetçik katillerine hakettiği sonu yaşatıp, Kılıç Timi’ni sağ salim  karargaha götürmektir.

Savaşçı kadrosuna yeni isimler katıldı!

Dev bir prodüksiyon ve oyuncu kadrosuyla yoluna devam eden Savaşçı'ya yeni oyuncular katılıyor. Başarılı oyuncular Onuryay Evrentan Atasalihi, Koray Şahinbaş ve Gaye Turgut Evin artık Savaşçı kadrosunda. 

gaye turgut saavşçı

gaye turgut saavşçı

Beni Affet dizisiyle tanınan oyuncu Gaye Turgut Evin, Savaşçı'da "Çiğdem Teğmen" karakterine hayat verecek. 

savaşçı yeni oyuncu

savaşçı yeni oyuncu
Başarılı oyuncu Onuryay Evrentan Atasahili, Savaşçı'nın yeni sezon oyuncu kadrosuda...

 Koray Şahinbaş Savaşçı

Koray Şahinbaş Savaşçı

Başarılı oyuncu Koray Şahinbaş da Savaşçı'ya katılacak sürpriz isimlerden...

BİR YORUM YAPIN 0