Rüya 9.bölüm fragmanı! Elif uçurumun kıyısında...

Show TV'nin sevilen dizisi Rüya yayınlanan son bölümüyle nefes kesti. Bu haftadan itibaren Pazar günleri yayınlanmaya başlayan dizinin yeni bölümünün ardından Rüya 9.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Rüya son bölümünde işler iyice karmaşık bir hal aldı. Bulut'a kötülük yapmak için elinden geleni yapan Alaz'ın şantajları yanıt veriyor ve Elif Bulut'tan boşanmaya kalkıyor. Ancak yine Alaz'dan gelen bir hamle onu durduruyor. Rüya yeni bölümde ise Elif’in Alaz’ın planlarına engel olmak için karşısına geçtiği ve Faysal’ın Cihan’ın  çocuğu olduğunu öğrendiğinde uçurumun kıyısına geliyor. Rüya 8.bölümün ardından merakla beklenen Rüya 9.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Rüya 9.bölüm fragmanı

Rüya 9.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengirlioğlu, Ulaş Tuna Aslantepe'nin paylaştığı Rüya artık Pazar günleri seyirciyle buluşuyor. Rüya 9.bölüm ise 17 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de seyirciyle buluşacak. 

Rüya 8.bölümde neler oldu?

rüya son bölüm

rüya son bölüm

Ruhşan yaptırdığı DNA testi sonuçlarını Bulut’a verdi fakat sonuç negatifti. Bulut, Alaz’ın yanına giderek annesinin yaptığı yanlışları anlattı. Aynı şekilde Elif’e de DNA testinden bahseden Bulut, Elif’in şüphelerini tamamen doğruladı. Elif, Alaz’ın Bulut’un kardeşi olduğunu ve Giraylar ailesine nefretinin nedenini anladı. Bu arada Gülendam eline geçen video kaydını izleyerek, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olduğunu öğrendi.

Elif’e göre Alaz’ın kötü planlarına engel olmanın yolu Bulut’la evliliğini bitirmekti. Bulut’u korumak için ondan uzaklaşmak isteyen Elif bir bahaneyle Bulut’la kavga etti. Alaz planlarını gerçekleştirmek için Elif ve Bulut’u barıştırmak zorundaydı. Bir plan yaparak Bulut’a araba çarpmasını sağladı. Elif bu kaza üzerine Bulut’un yanına koşarak, ondan özür diledi. Hamile olduğundan şüphelenen Elif’in test yaptığı final sahnesinde nefesler tutuldu. Hamile olmadığını öğrenen ve büyük bir sevinç yaşayan Elif’in nasıl davranacağı şimdiden merakla bekleniyor.

BİR YORUM YAPIN 0