Arka Sokaklar 448.bölüm fragmanı! Arka sokaklar bu akşam başlıyor...

Kanal D'nin uzun yıllar beğeniyle izlenen dizisi Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımı geldi. Peki, Arka Sokaklar yeni bölümleri ne zaman başlayacak? İşte, Arka Sokaklar 448.bölüm fragmanı

Rıza komiser ve ekibinin maceralarını konu alan Arka Sokaklar hız kesmeden yeni sezon bölümleriyle geliyor. Uzun yıllardır ekranlarda olmaya devam eden Arka Sokaklar bu sene 12.sezona adım atmaya hazırlanıyor. Heyecan dolu sezon finaliyle akıllara durgunluk veren Arka Sokaklar yeni sezon fragmanları geldi. Yeni sezon tanıtımında Mesut Urfa'da terör örgütünün peşine düşüyor. İşte, Arka Sokaklar 448.bölüm fragmanı ve özeti...

Arka Sokaklar 448.bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 448.bölümde neler olacak?

Mesut, gözünü karartıp Urfa'da özel görevle teröristlerin başına bela olmaya devam ediyor. Amacı, öğretmeni öldüren teröristleri etkisiz hle getirmek. Operasyonlar devam ederken Mesut ve ekibi sıcak temas kurdukları teröristlerle amansız bir çatışmanın içine giriyorlar.

İstanbul'da ise, Rıza Baba ve ekibi sokaklardaki çetelerin amansız belası olmaya devam ediyor. Mesut'un eksikliğini duyan ekip, onu tekrar geri getirmenin yollarını arıyor. Mesut, tekrar Rıza Baba'nın ekibine dahil olacak mı?

Arka Sokaklar 448.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Nefes kesen sezon finalinden sonra merakla beklenen Arka Sokaklar 448.bölüm 15 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yeniden seyirciyle buluşacak.

Arka Sokaklar 447.bölümde (sezon finali) neler oldu?

arka sokaklar sezon finali

arka sokaklar sezon finali

Banka soyguncusu Durul, polisten kaçarken Hüsnü’nün eşi Suat'a çarpar!

Rıza, İlhan’ın ölmediğini anlamıştır. İlhan, Rıza’nın her şeyden haberdar olduğunu öğrenince Ferruh’a, Rıza’yı ortadan kaldırması için talimat verir. Ferruh, adamlarıyla beraber, Rıza’nın içinde olduğu cenaze aracına gelir. Silahlarını Rıza’ya doğrulturlar.

Durul, Erdal ve İskender, madde bağımlısı üç gençtir. Araç soygunu yaparlar ve sürücüyü yaralayıp kaçarlar. İskender yakalanır; ancak diğerleri kaçarlar. Yeni planları kuyumcu soygunudur. Altınları alıp kaçacaklarken Erdal yakalanır. Durul kuyumcudan çaldıklarıyla kaçar.

Çoban Ailesi’nin evini, düğün telaşı sarmıştır. Hüsnü Çoban, kemerleri sıkmıştır; ancak, Suat biricik oğlunun her şeyini eksiksiz yapabilmek için kredi bile çekmiştir. Alışverişler yapılmış, altınlar alınmıştır. Herkes neşe içinde düğün salonuna gelir. Düğünün ilerleyen saatlerinde, Suat altınları evde unuttuğunu hatırlar. Nazike ile beraber eve dönüp altınları alırlar. Dönüş yolunda, polisten kaçan Durul, arabasıyla Suat’a sert bir şekilde çarpar. Arda ve Tunç olaya şahit olur ve hemen ambulans çağırırlar. Suat, ameliyata alınır ve durumu çok kritiktir. Bütün ailesi ve sevenleri, Suat’ın ayağa kalkması için dua eder. 

Arka Sokaklar Oyuncular:

Zafer Ergin (Rıza Baba )

Şevket Çoruh (Mesut )

Özgür Ozan (Hüsnü Çoban)

Oya Okar (Selin Komiser)

Alp Korkmaz (Ali)

Özlem Çınar (Aylin),

Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar)

Boğaç Aksoy (Volkan)

Figen Evren (Suat)

Nazlı Tosunoğlu (Nazike)

Yüsra Geyik (Zeliha)

Furkan Göksel (Metin)

Onur Bay (Tekin)

BİR YORUM YAPIN 0