Ver Elini Aşk 3.bölüm fragmanı! Evlilik oyunu sarpa sarıyor...

Kanal D'nin sevilen dizisi Ver Elini Aşk 2.bölümü dün akşam yayınlandı. Ver Elini Aşk 2.bölüme Kaan ve Ayperi'nin evlilik oyunları damga vurdu. Ver Elini Aşk yayınlanan son bölümün ardından Ver Elini Aşk 3.bölüm fragmanı da çıktı!

Ver Elini Aşk 2.bölümde Kaan'ın söylediği yalanlar başına büyük dertler açıyor. Kaan'ın dedesi Emin Ağa'nın beklenmedik şekilde eve gelmesiyle şok olan Kaan, Ayperi ile evli oldukları yalanını uyduruyor. Kaan'ın baskıları sonucu Ayperi de sesini çıkaramayarak susuyor. Evli olduklarını öğrenen Emin Ağa sevinçten yerinde duramıyor! Emin Ağa'nın Kaan ve Ayperi'ye özel bir isteği daha oluyor.

ver elini aşk

ver elini aşk

Ayperi, Emin Ağa'nın köye dönüşüne üzülürken, Emin Ağa tarafında işler çok farklıdır. Kaan, çocuğu hakkındaki gerçeği anlatmayı düşünür. Emin Ağa'nın, torunu Su Ellen'ın ne kadar hızlı olduğunu merak etmesiyle 3 bebek daha isteği olacaktır. Kaan'ı terleten günler bundan sonra başlayacaktır. Kaan, Emin Ağa'yı kandırmaya devam edebilecek mi? Ver Elini Aşk 2.bölümün ardından merakla beklenen Ver Elini Aşk 3.bölüm fragmanı da yayınlandı...

Ver Elini Aşk 3.bölüm fragmanı

Ver Elini Aşk 3.bölüm ne zaman yayınlanıyor?

Başrollerinde Ali İl ve Sevda Erginci'nin rol aldığı Ver Elini aşk 3.bölümü 21 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Ver Elini Aşk 2.bölüm izle!

Ver Elini Aşk son bölümde neler oldu?

Ayperi'nin başına dertler açıyor!

Kaan, İstanbul'a geldiğini gizlediği dedesi Emin Ağa'ya yakalanmıştır. Emin Ağa, Kaan'ın arkadaşı Mesut'tan aldığı bilgiler ışığında eve gelmiş ve kendisini şok eden manzara ile karşılaşmıştı. Emin Ağa karşısında bir bebek ve kadın görünce ne olduğunu anlamaz... Kaan eve gelmesi ile Emin Ağa'nın anlayamadığı durumu yalanlar dünyasının içine sokar. Kaan dedesine Su ve Ayperi'yi ailesi olarak tanıtınca olanlar olur. Ayperi, Kaan'ın evlilik yalanını önce reddetse de, Su'nun düşeceği durumu düşünerek istemeye istemeye bu oyunu kabul eder. Kaan ve Su ile zaman geçirdikçe kalbi Kaan'a karşı yumuşamaya başlar. Önceleri şehirli bir züppe olarak değerlendirdiği Kaan'ın babalık tarafını gördükçe, ona karşı bakış açısı değişmeye başlar. 

ver elini aşk

ver elini aşk

Emin Ağa ise, Su ve Ayperi hakkında öğrendikleri karşısında şaşkındır. Bütün olayların kendisinden saklanmasına çok öfkelidir. Kaan'ın gizleme nedenleri ona pek inandırıcı gelmese de, Su'nun varlığı onu bambaşka duygular içine sokar. Su bebek tatlılığı ile Emin Ağa'nın tüm sinirlerini gevşetmeyi başarır. Emin Ağa da yeni torunu ile zaman geçirmekten dolayı çok mutludur. Mutsuz olan tek bir kişi vardır; o da, Kaan'ın annesi Mine... İnatla oğlunun bir köylü kızı ile evlenmesine karşı çıkmasına rağmen, Kaan'ın evli olduğunu söylediği kişinin de bir köylü kızı olması onu bayağı sinirlendirmiştir. Kaynana güdüleri, o ve Ayperi arasında çekişmeli bir durum yaratır.

Oyuncular:

Sevda Erginci (Ayperi)

Ali İl (Kaan)

Gülsün Sare Fil (Su) 

Köksal Engür (Eminağa) 

Asuman Dabak (Mine) 

Hakan Pişkin (Fedai)

Ceren Koç (Lalin)

Büşra Çam (Kiraz)

Mesut Yılmaz (Mesut)

Gamze Demirbilek (Ayten)

Duygu Karaca (Simten)

BİR YORUM YAPIN 0