Yalaza 3.bölüm fragmanı! İbrahim Usta'nın yalazası...

TRT1 ekranlarında yayınlanan Yalaza 2.bölüm, İbrahim Usta'nın dirilişi bazılarını sevindirirken; bazılarını ise üzdü. Ekranların Seviyeli komedi dizisi Yalaza son bölümün ardından, Yalaza 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 yeni aile komedisi Yalaza 2.bölümü yayınlandı. Usta sanatçı Hasan Kaçan'ın kaleme aldığı Yalaza 2.bölümde; ölü sanılan İbrahim Usta bütün kasabaya yalaza yaptı. Herkesin öldüğünü düşündüğü ancak kendinin her şeyi duyduğu sırada etrafında olup bitenleri öğrenmiş oldu.

Diğer bir yandan kasabaya dönen çocukluk aşkı Alev, türlü belaları da peşi sıra getirdi. Belaları def etme görevini ise, Kasabanın ‘Yalaza’cısı Santral ve Settar üstlendi. Peki, Taraklı kasabası bu türlü yalazalardan kurtulabilecek mi? Peki, Yalaza 2.bölümün ardından, Yalaza 3.yeni bölüm fragmanı geldi mi?

Yalaza 3.bölüm fragmanı!

Yalaza 3.bölüm ne zaman?

Başrollerinde Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yalaza 3.bölümü 30 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

Yalaza son bölümde neler oldu? Yalaza 2.bölüm özeti...

yalaza son bölüm

yalaza son bölüm

‘Yalaza’ şakasının mucidi Taraklı halkı, güne, bütün kasabanın boydan boya bayraklarla donatılmış halde olduğunu görerek başlar… Ortalık ‘gümbür-gümbür’ mehter marşıyla inliyordur… Dizinin Fatih’i başta olmak üzere insanlar oldukça coşkuludur.. Acaba bu tablo neyin habercisidir?.. Bu bölümde; vefat ettiği sanılan Marangoz İbrahim usta az kalsın gömülecekken son anda “Santral’in, ahaliye Yalaza yapması” sayesinde kurtulur! İbrahim Usta, traktör üzerinde götürülürken bütün ‘gizli-aşk’ları duymuştur.. Bakalım kızlarının peşinde olan, Oral, İsmail ve Fatih, Marangoz İbrahim’in gazabından kurtulabilecekler midir? “Çocukluk aşkı İbrahim’i”, az kalsın öldürecek olan “Alev” ise, Taraklı’ya adeta peşine belayı da takıp gelmiştir… Kasabanın ‘Yalaza’cısı Santral ve Settar, hemşerilerini bu ‘beladan’ kurtaralabilecek midir?

Yalaza 2.bölüm izle!

BİR YORUM YAPIN 0