Kalp Atışı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eylül ve Ali Asaf evleniyor mu?

Show TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı son bölümüyle yine nefes kesti. Kalp Atışı 13.bölümde Süleyman, Ziyanur'un hayatını tehlikeye atıyor. Peki, Kalp Atışı 14.bölümde Ziyanur ölecek mi? Kalp Atışı 13.bölümün ardından, Kalp Atışı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kalp Atışı'nda sular durulmuyor. Eylül'ün babaannesinin ölümü arkasındaki sır perdesi aralanırken; Eylül ve Ali Asaf^'ın araları bozulmuştu. Kalp Atışı 13.bölümde aralarındaki buzları eriten ikiliyi derinden sarsan bir olay baş göstedi.

kalp atışı

kalp atışı

Durumu ağır olan Ziyanur'u kurtarmak için elinden geleni yapan Ali Asaf zor durumdadır. Torununun ve en çok da egemenliğinin intikamını almak içi harekete geçen Süleyman; Ziyanur için bir son hazırlar. Peki, Ziyanur bu durumdan kurtulup, hayata tutunabilecek mi? Kalp Atışı 13.bölümün ardından Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Kalp Atışı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı 14.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kalp Atışı 14.bölüm 6 Ekim akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Kalp Atışı 13.bölüm izlemek için tıkla!

Kalp Atışı son bölümde neler oldu? Kalp Atışı 13.bölüm özeti...

kalp atışı son bölüm

kalp atışı son bölüm

Ziyanur ölecek mi?

“Kalp Atışı”nın 13. bölümünde; Beyaz önlükler sadece hastaların değil doktorların da umududur. Beyaz gömleği çıkardığında ise savunmasızsındır artık. Herkes gibi... Ali Asaf kurtardığı onca hayatın ardından kendi babası için o umuda koşar. Eylül’le beraber. Eylül, Ali Asaf’a çok önemli iki kelime söyler. Her şeyi silmeye yeter o iki kelime. Tuttuğu eli asla bırakmayan Esma, hastaneye getirilen ve bir trajedinin kahramanı masum kız. Ya da kendi hikayesini bu kez şok edici bir şekilde yazan Hakan’ın Eylül’e verdiği mektup. Hepsi umut dünyasının kapılarını açacaktır.  Ama nasıl? 

BİR YORUM YAPIN 1

gamze taş 6 yıl önce

ya öykü abla ben seni çok seviyorum ama ege ablayıda seviyordum o diziden ayrıldı ikinizede şanlıurfadan öpücükler sizi şanlıurfaya bekleriz gelin nolur ya tabi gökhan abiyide getirin