Mehmed Bir Cihan Fatihi (Kanal D) ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosu ve konusu...

Cihan padişahı Fatih Sultan Mehmed'in hayatını konu alan dizi Mehmet: Bir Cihan Fatihi ekranları kasıp kavurmaya geliyor. Sultan 2.Mehmed rolünü ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğulu'nun üstlendiği dizi Kanal D'de ekrana gelecek. Peki servis edilen ilk görüntüleriyle merakları daha da artıran "Fatih" dizisi ne zaman başlayacak? İşte, oyuncu kadrosu ve konusu...

Dev prodüksiyonu, oyuncu kadrosu ve ele aldığı konu itibariyle uzun zamandır konuşulan diziden ilk görüntüler yayınlandı. Birçok konuda iddiasını sürdüren diziden gelen görüntüler merakları daha da artırdı. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu kaleme alıyor. 

fatih dizisi tanıtım

fatih dizisi tanıtım

Fatih Sultan Mehmet rolüyle "Mehmed Bir Cihan Fatihi" dizisinin başrolünü üstlenen Kenan İmirzalıoğlu'nun kaftanlı ve tuğra yüzüklü kılığı oldukça beğenilirken aynı zamanda sosyal medyada hızla yayılmasıyla da merak uyandırdı. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor? İşte, Mehmed Bir Cihan Fatihi oyuncu kadrosu ve tüm detayları...

bir cihan fatihi kenan imirzalıoğlu

bir cihan fatihi kenan imirzalıoğlu

Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor?

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden olan Mehmed Bir Cihan Fatihi çekimleri geçen hafta başladı. Ancak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yayın tarihi için kesin bir gün verilmezken; Ocak 2018 tarihinde Kanal D ekranlarında olması bekleniyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi oyuncu kadrosu çok iddialı...

Daha başlamadan uzun zamandır gündemde olan dizinin oyuncu kadrosu için pek çok isme teklif götürüldü ve pek çok isim gündeme geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri olması için düşünülen isimler arasında; Cansu Dere, Fahriye Evcen, Wilma Elles vb. birçok oyuncu vardı.

seda bakan fatih dizisi

seda bakan fatih dizisi

Ancak kadro görünenden çok farklı şekillendi. Dizide önemli bir yer tutacak olan Çiçek Hatun rolü için başarılı oyuncu Seda Bakan'da karar kılındı. Dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra; Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Seda Bakan,Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam olacağı söyleniyor.

fatih dizisi oyuncuları

fatih dizisi oyuncuları

İşte, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri;

Çiçek Hatun (Seda Bakan)

Çandarlı Halil Paşa (Çetin Tekindor)

Hatice (Selin Demiratar)

Mimar Müslihiddin (Altan Erkekli)

Delibaş (Gürkan Uygun)

Akşemseddin (Metin Akpınar)

Bizans İmparatoru Konstantin (Ertan Saban)

Teodora (Toprak Sağlam)

Toprak Sağlam kimdir? Fatih dizisinde hangi rolü canlandıracak?

İLİŞKİLİ HABER

Toprak Sağlam kimdir? Fatih dizisinde hangi rolü canlandıracak?

BİR YORUM YAPIN 0