Kayıtdışı 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kayıtdışı son bölüm izle!

Fox TV ekranlarının aksiyonu bol dizisi Kayıtdışı son bölümü seyirciyle buluştu. Kayıtdışı son bölümde; iş icabı Zeynep'e yaklaşan Ali Kemal ondan hoşlanmaya başladı. Sırlarla dolu adam Ali Kemal, gizli görevdeyken yakalanma tehlikesiyle burun buruna geldi. Peki, Kayıtdışı 4.bölümün ardından, Kayıtdışı 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başkalarının yalanlarını örtmekten kendi gerçeğini unutan Ali Kemal'in aşık olunca kendi gerçeğiyle yüzleşmesini hikaye edinen Kayıtdışı son bölümüyle Fox TV ekranlarındaydı. Kayıtdışı 4.bölümde; Çavuş'un Ekrem tarafından vurulması Ali Kemal'i derinden yaralar. Ali Kemal'e hayat boyu yol arkadaşlığı yapan Çavuş artık yoktur. Ekrem'in sırlarını ortaya çıkarmak için çalışmalarına hız veren Ali Kemal, Zeynep'in tamamen olaylardan habersiz yaşadığının farkına varır ve görev icabı girdiği oyun onu git gide içine çeker. Peki Ali Kemal, Ekrem'in gizli kasasına ulaşabilecek midir? Peki, nefes kesen Kayıtdışı 4.bölümün ardından Kayıtdışı 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kayıtdışı 5.bölüm fragmanı 

Fox TV ekranlarının bol aksiyonlu dizisi Kayıtdışı 5.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.  

Kayıtdışı 5.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Erkan PetekkayaSongül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Kayıtdışı 5.bölüm 16 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Kayıtdışı 4.bölüm tamamı izlemek için tıkla! 

Kayıtdışı son bölümde neler oldu? Kayıtdışı 4.bölüm özeti...

kayıtdışı

kayıtdışı

Çavuş’u vurmuş olması Ali Kemal’i oldukça sarsmıştır. Belçikalı’nın eline geçen elmasları tekrardan alma görevi ise İdil ve Arda’nındır. Birlikte oldukça tehlikeli bir operasyona girişirler. Ekrem, çok büyük bir toplantı için yurtdışına çıkar ve bu toplantıda, yabancı partnerleriyle beraber, Ortadoğu’daki birçok ülkenin kaderini tayin eder. Zeynep, bir yandan abisinin düzenlediği yardım gecesinin organizasyonunu üstlenirken, diğer yandan, çalıştığı ilaç şirketinde farkına vardığı tuhaflıkların peşine düşer.

Adnan, Sevda’ya yakınlaşma çabasındadır ve ona bir davasında yardımcı olur. Nejat ve Tıfıl’ın yollarının tekrardan kesişmesi, Perihan’ın ona karşı olan düşüncelerinde değişime sebep olacaktır.  İnci, yaşadığı olayların stresine daha fazla dayanamaz ve gözlerini hastanede açar. Bu durum, dikkatleri, onun tek arkadaşı olan Tuğba’ya çevirecektir. Kız kardeşi Ece ve kızı Tuğba’yla arası açılan Esra’nın, kocası Ali Kemal’e dair şüpheleri de giderek artmaktadır. Zeynep’le aralarındaki ilişkinin rengi gitgide değişen Ali Kemal ise, düzenlenen yardım gecesine katılıp, Ekrem Bey’in gizli kasasına ulaşmanın planlarını yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0