Fashion Week Istanbul başlıyor

Moda dünyasının heyecanla beklediği Fashion Week Istanbul 11 Ekim'de başlıyor.

Moda dünyasının tüm önemli isimleri tarafından heyecanla beklenen moda etkinliği için global ölçekte moda endüstrisinin oyuncuları İstanbul'a gelerek defile ve sunumlara katılacak, trendleri takip edecek ve satın alma seçeneklerini değerlendirecekler. Etkinlik Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi(PSM)’nde gerçekleşecek.

Etkinliğin resmi takviminde 35'den fazla marka ve tasarımcı dikkat çekiyor. 

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar arasında AFFFAIR, ARZU KAPROL, ASLIALEV, ATIL KUTOĞLU, AYŞE DENİZ YEĞİN, BASHAQUES', BELMA ÖZDEMİR, BORA AKSU, BRAND WHO, CAN YUNUS ÇETİNKAYA, CİHAN NACAR, ÇİĞDEM AKIN, DB BERDAN, DERYA AÇIKGÖZ, DICE KAYEK, DİLEK HANİF, DOĞAY CAN, KİĞILI, LES BENJAMINS, LUG VON SIGA, MEHTAP ELAIDI, MELTEM ÖZBEK, MERCEDES-BENZ CELEBRATES BAHAR KORÇAN, MERT ERKAN, MİİN, MUDO, MURAT AYTULUM, NEW GEN, ÖZGÜR MASUR, ÖZLEM KAYA, ÖZLEM SÜER, RAŞİT BAĞZIBAĞLI, SELMA ÇİLEK, SELMA STATE, SUDI ETUZ ve TUBA ERGİN yer alıyor.

Zarafet, stil, yenilik ve mükemmelliğin sembolü Mercedes-Benz, moda dünyası ile ortak değerlerini Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul aracılığıyla tüm moda camiasıyla paylaşmayı sürdürüyor.

 

BİR YORUM YAPIN 0