Tekbir Giyim'den sonbahar/kış sezon lansmanı

Yepyeni bir koleksiyon çıkaran Tekbir Giyim koleksiyonunu Sezon Lansmanıyla birlikte sevenleriyle buluşturdu.

Muhafazakar giyime 34 yıldır yön veren ve son dönemde değiştirdiği dinamik ve genç çizgisiyle yepyeni bir koleksiyon çıkaran Tekbir Giyim koleksiyonunu Sezon Lansmanıyla birlikte sevenleriyle buluşturdu.

Eski Büyükdere İskelesi’nde önceki gün gerçekleştirilen yeni sezon lansmanı, tasarımcılar, sosyal medya fenomenleri, bloggerlar ve sevenleri tarafından büyük ilgi gördü. Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Karaduman’ın Tekbir markasını nasıl kurduklarını anlattığı lansmanda “ Sektördeki yerimizi 34 yıldır koruyoruz, şuan da kendimize ait 45, bayilerimizle birlikte 60  kadar şubemiz var, 20’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz ve son 6 aydır ciddi bir yenilenme sürecine girdik.

Logomuzdan, çizgimize, tasarımlarımızdan, motiflerimize kadar bir yenilenme yaşadık, daha da güçlenerek sektöre imzamızı atmaya devam edeceğiz” dedi. Tekbir Genel Koordinatörü Sinan Erin; “Ayrıca keyifli bir yenilenme sürecinin sonunda ince işçilik ve muazzam bir emekle hazırlanan koleksiyonumuzda; özgün motifler, dünya trendlerini avangart biçimde farklı giyinmek isteyenlerin tercih edebileceği alternatif tasarımlarla çizgilerini genç ve dinamik bir yelpazeye taşırken, yenilenen imajımızla da çağı yakalayan bir koleksiyona imza attık’ dedi. 

Tekbir Giyim 2016-17 Sonbahar/Kış koleksiyonunda tasarımcı Özlem Kaya ile iş birliğine giderek, tasarımlarda daha modern ve kadınsı dokunuşlarla gündüzün ciddiyetine yakışır şık takımları zenginleştirerek, derilerle kombinlenmiş ekose gruplarla da spor çizgiyi yakalıyor. Yeni koleksiyonda, Trençkotlar ve mantolar koleksiyonun tamamlayıcı parçalarını oluşturuyor. 

İpek saten bluzlardan, şık ve kullanılabilir elbiselere ve birbirinden şık takımlara kadar zengin bir koleksiyon oluşturulmuş. Tasarımları ve eşarplarıyla fark yaratan koleksiyonda her zevke, her beğeniye göre bir ürün bulmak ve online olarak da satın almak mümkün. Bu koleksiyon kadınları modayı değil, kendi yaratıcı içgüdülerini izlemeye davet ediyor

 

BİR YORUM YAPIN 0