Fazla kilolarımızı nasıl gizleriz?

Fazla kilolarınızdan şikâyetçiyseniz birtakım giyim hileleri ile fazla kiloları gizlemek ve aynı zaman da şık bir giyim tarzı oluşturmak elinizde.

İşte hem zayıf hem de şık görünmek için yapmanız gerekenler;

UYGUN KALIBI BULMALISINIZ

Kilolu bayanların en çok düştükleri yanlışların başında kiloları saklamak için bol kıyafetler tercih etmesi gelmektedir. Bu tercihle normalden daha bol giyinerek daha da fazla kilolu görüneceksiniz.  

Dar giyinmekte eğreti bir görüntü oluşturacaktır. Tam üzerinize oturan kıyafetler sizin için en doğru tercih olacaktır.

ÇORABA DİKKAT

Çok göz önünde olmasa da çorap tercihleriniz de önemlidir. Bacağınızı ince göstermesi için düz opak çoraplar sizin için ideal olacaktır.

 V YAKA TRİKOLAR

Zayıf görünmeniz için kilit nokta olan V yaka trikolar, vücudunuzu üst kısmını dar ve uzun gösterecek. Bu tercihinizde koyu renkler tercih ederek seçiminizi mükemmel hale getirebilirsiniz.



SİYAHTAN VAZGEÇMEYİN

Zayıf görünmek için giyim tercihleriniz arasında renk olarak siyah tercihinden vazgeçmemeli mutlak suretle gardırobunuzda siyah elbise kombinleri bulundurmalısınız. Ayrıca kıyafet kombinlerinizde dikey çizgiler olmalıyken omuz bölgenizde yatay çizgiler kullanmalısınız.




 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0