Bugünün kombini ile şıklığınıza zarafet katın

Havaların yağmurlu olması ile birlikte sabahları gardolabın önünde uzun zamanlar geçirmeye de başladı.

Her sabah işe gidenler için kıyafet seçmek oldukça zor gelir. Hele ki bu yağmurlu havalarda ütüsü bozulmasın, kırışmasın, ama üzerimde de güzel dursun diyenler için bu sorun biraz daha büyüyor.

Hava soğuk değil , sadece yağmurlu ise üzerinize kalın bir şeyler giymeyin. İpek yerine tafta şal kullanın ıslansa bile eski haline gelen ütüyü uzun süreler idare eden bu şallar renkleri ile de göz alıcı olmasıyla kıyafetlerinize uyum sağlayabilecek.

   

Şalımızı seçtiğimize göre geriye kalan kazak ve eteğimiz;

Seçeceğiniz etek vücut yapınıza uygun olmalıdır. Her zaman bununla rahat ederim diyerek sevdiğiniz eteği tercih etmelisiniz.

Eğer ki seçtiğiniz etek bir deri etek ise üzerinize alacağınız kaban yağmurluk tipinde olabilir. Üzerinize uzun bir yağmurluk giymeniz yürürken sizi rahatsız edeceği gibi eteğinizin de kırışmasına sebep olacaktır.

Kazağınızı seçerken renk uyumuna dikkat edin!

Çok kalın olmaması ve giydikten sonra sizi rahatsız etmeyecek bir kazak tercihi gün boyu rahat etmenizi sağlayacak.

Boğazlı olması ya da yarım balıkçı yaka dediğimiz tarzda bir kazak seçiminiz ise boynunuzun gözükmesini en aza indirir.

Seçtiğimiz şal tahta olduğundan dolayı kenarlardan ve baş kısmından iğnelemeyi sakın unutmayın.

Botlarınız çantanız ve şemsiyeniz eşliğinde kısa sürede hazırlanarak gün boyu rahat edebileceğiniz bu kombini eminim sizlerde çok seveceksiniz....




yasemin.com

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0