Tesettürlü gelin başı nasıl olmalıdır?

Her kadının yaşayabileceği en güzel ve önemli günlerden birisi düğündür. Bu önemli günde gün boyu sizinle olacak bir gelin başı seçerken iki kere düşünseniz iyi olur..

Her gelin evlenmeden yıllar önce düğün hayallerini kurup kafasında herşeyi planlasa da düğün hazırlığı başladığı sıralarda gelinler bütün düşündüklerini planladıklarını bir anda unutup zamanın modasına uymaya çalışarak bol bol araştırır inceler içlerine en çok beğendiği gelin başında karar kılarlar. 



Tesettürlü gelinlerde gelin başı nasıl olmalıdır?

Hayatlarının en mutlu gününde tabi ki de her gelin düğünün en kusursuz ve en güzeli olmak ister. Seçtikleri gelinliğe uyacak bir gelin başı, seçtikleri gelin başına uyacak bir gelinlik alınmaları çok büyük bir önem arz ediyor.

Tesettürlü gelin başı nasıl doğru şekilde seçilir diye sorun yaşayanların sorununu çözmek için gelin başı nasıl olmalı onu anlatacağız.

Tesettürlü gelinlerin en önce dikkat etmesi gerek husus gelin başının, kuaförler de değil gelinlikçilerde tasarlanması gerektiğidir. Artık klasikleşmiş parlak satenle başın arkasından bükülüp, kıvrılıp, bükülüp,  gelin başları yerine sade kaliteli bir örtüyle yapılan, gelinliğe uygun olan aksesuarlarla süslenip yapılması gelinler açısından önem arz ediyor. 

 

Gelinliğe uyumlu gelin başı nasıl seçilir?
Tüm ilginin gelinliğiniz de olmasını istediğinizden ihtişamlı bir gelinlik aldıysanız, gelin başınızın gelinliğinize kıyasla daha sade olması görünüş açısından önemlidir.

Sade bir gelinlik tercih ettiyseniz gelin başınızı aksesuarlarla süsleyerek ihtişamlı bir görünüm elde edebilirsiniz ve her iki türlü de düğününüzün yıldızı olursunuz. 

yasemin.com

 

BİR YORUM YAPIN 0