Soğuk havalarda içinizi ısıtacak kabanlar

Kadınların tercihi olan rahat ve şık kabanlar geçtiğimiz sezon olduğu gibi, 2016-2017 kış sezonunda da içinizi ısıtacak.

Bu kış kombinlerde daha çok samimi, sıcak ve yumuşak renkler tercih ediliyor. Krem, vizon, camel, gri gibi şıklığını koruyan bir o kadar da zerafetinden ödün vermeyen renkler.

Kap şeklinde ve düz kesim kürklü kabanlar, bu sene de sezona damgasını vuracak. Özellikle yaka ve kol detaylı kabanlar, belden bağlamalı naif kemerlerle kendini gösteriyor. Bu modeller birbirinden rahat ve stil sahibi.

Dolabınızda mutlaka yer edinmesi gereken kış sezonunun en iyi parçalarından biri olan kabanların farklı renk seçenekleri ile yaka kürklerini değiştirip son derece şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Kol detaylarının göz alıcılığı, en sade kıyafetleri bile ihtişamlı parçalara döndürmek için yeterli.

Peki sezonun modası olan bu kabanların kombini nasıl yapılmalı ?

Sade kıyafetlerin üstüne giyilen kürklü kabanlar sizi bir anda şıklığın zirvesine taşıyabilir. Bu tarz kabanlarda rahat ve spor bir görünüm elde edebilmek için dar paça pantolon ve uzun spor çizmeler tam size göre! 

Ufak bir topuklu ve ispanyol paça pantolon ile göz kamaştırıcı bir havaya sahip olabilir, yılın trendi kadife botlar ile kombininizi zenginleştirebilirsiniz.

Kaynak: instagram.com/bysedaaydin

BİR YORUM YAPIN 1

Elif 7 yıl önce

Resimdeki kombinleri çok beğendim, oldukça şık duruyor.

Toplam 1 beğeni