Uzun boylu görünmenizi sağlayan püf noktalar

Doğru kıyafet parçaları ve saç modelleriyle olduğunuzdan daha zayıf görünebilirsiniz. İşte zayıf görünmek için dikkat etmeniz gerekenler...

- Yüzünüze uygun kullandığınız saç modelleri sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterebilir. Örneğin yüzünüz toplu ve yuvarlaksa topuz ve at kuyruğu modelleri sizi daha zarif gösterir.

Bunun yanı sıra kısa boylu kadınların omuz hizasını geçmeyecek uzunluktaki saç boylarını tercih etmesi gerekir. Bu boydaki saçlar minyon kadınları daha zarif ve uzun gösterir. 

- Ceketin beline kemer takmak belinizi ön plana çıkaracağı için sizi daha zayıf gösterecektir. 

- Basen bölgenizdeki kilolardan ve kısa bacak boyundan şikayet ediyorsanız, yüksek bel dar paça pantolonları tercih edebilirsiniz. Bu tip pantolonlar vücut deformasyonlarını toparlayarak daha fit görünmenize yardımcı olur. 

- Kalem etek kombinleri yaparken eteğin boyu çok önemlidir. Kısa boylu kadınların diz üstündeki modelleri, uzun boylu kadınların ise diz altındaki etekleri tercih etmesi daha zayıf ve zarif görünmelerine yardımcı olur. 

- Kıyafet tercihlerinde renk seçimleri de oldukça önemli bir diğer konudur. Koyu tonlardaki kıyafetler sizi olduğunuzdan zayıf göstermeye yardımcı olur. Aynı zamanda her türlü kombinde kullanılabilen nude tonlarda sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterir. 

BİR YORUM YAPIN 0