Yeni trend: Hasır çantalar

70'li yıllarda popülerliğin zirvesini yaşayan hasır çantalar vintage parça olarak dolaplardaki yerini tekrar aldı.

Uzun yıllardır plajları süsleyen hasır çantalar artık sokaklarda. Bohem stile yön veren hasır ve eski çantalar sokak modasına dahil olmayı başardı. Rahat ve şık kombinlerle tercih edilen hasır çantalar salaş sokak stilini kesinlikle tamamlıyor.

Dünyaca ünlü markaların önce defilelere sonra da mağazalara taşıdığı hasır çantaları artık sokakta her kadının elinde görmek mümkün.Gece davetlerini ve ağır kıyafetleri bile oldukça güzel tamamlayan hasır çantalar, ister şık ister spor her türlü kombine eşlik edebiliyor. Her türlü desene uydurabileceğiniz hasır çantalar başka trend parçalara da eşlik edebiliyor.

Doğadan ilham alınarak üretilen ürünlerin uzun süredir popüler olduğunu düşünürsek, doğanın modadaki en güzel yansıması hasır çantalar olabilir. Bu yüzden sonbahar ve kış aylarında da çokça rastlayacağımız hasır çantaları kendi tarzınızla yorumlayabilirsiniz. Vintage parçaların da revaçta olduğu bu sıralarda dolaplarınızda ki eski hasır çantalarınızı değerlendirebilirsiniz. 

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Osman 5 yıl önce

Toptan sipariş için, iletişim numarasına nasıl ulaşabilir?