Her kadının dolabında olması gereken kıyafetler

Sürekli yenilenen trendler arasında, modası hiç geçmeyen kıyafetleri öğrenmek ister misiniz? İşte dolabınızda mutlaka bulunması gereken kıyafetler...

Modası hiç geçmeyen parçalar gardıropların temel taşlarıdır. Çünkü kadınlar beyaz bir tişörtle bile sayısız kombine imza atabilir. Bizde farklı kombinlerle uzun yıllar kullanabileceğiniz kıyafetleri sizler için sıraladık:

- Her kadının dolabında mutlaka bir siyah pantolon olmalıdır. İster günlük hayatta ister işte ve hatta davetlerde bile giyebileceğiniz siyah pantolonları; gömlek, bluz ve kazaklar dahil birçok parçayla kombinleyebilirsiniz.

-Birden tüm havanızı değiştirebilecek, günlük hayatın kurtarıcısı olan deri ceketler, en sade kombinlerin de tamamlayıcısıdır. İster günlük kıyafetinizle ister gece elbiselerinizle kombinleyebileceğiniz deri ceketleri, mutlaka dolabınızda bulundurmalısınız.

-Dar ya da bol kesim olması fark etmez, dolabınızda en az bir adet beyaz gömlek olmalıdır. En sade kombinlerden, resmi kombinlere kadar her mekanda ve her mevsimde rahatça kullanabileceğiniz beyaz gömlekler, sizi yıllarca idare edebilir.

-Herhangi bir dekolte vermeden dikkat çekmenizi sağlayan kalem etekler, her yaşa ve tarza uyum sağlıyor. Gömlekler, tişörtler, kazaklar ve ceketler yani kısacası her şeyle kombinleyebileceğiniz kalem etekleri de gardırobunuzda bulundurmalısınız.

-Günümüzde bol paçadan dar paçaya, nakışlıdan inciliye bir çok farklı model ve renge sahip jean pantolonlar olmadan bir dolap asla düşünülemez. Çünkü ister topuklu isterseniz de spor ayakkabılarla kullanabileceğiniz jeanler, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor.

 

Manikür yaparken dikkat edilmesi gereken 5 kural

İLİŞKİLİ HABER

Manikür yaparken dikkat edilmesi gereken 5 kural
Kilo almanıza neden olan 6 hata

İLİŞKİLİ HABER

Kilo almanıza neden olan 6 hata
Rutubet kokusu nasıl geçer?

İLİŞKİLİ HABER

Rutubet kokusu nasıl geçer?
Gwen Stefani'yi Nedret Taciroğlu giydirecek

İLİŞKİLİ HABER

Gwen Stefani'yi Nedret Taciroğlu giydirecek
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0