Şişme mont mu kaşe kaban mı?

Uzun kabanların ve şişme montların sezonun modasına yön verdiği bu günlerde sizde, hangisinin daha kullanışlı olduğunu mu düşünüyorsunuz? İşte cevabı...

90'lı yıllarda oldukça popüler olan şişme montlar 2017-2018 kış sezonunda tekrar trend haline gelmişti. Ünlü giyim markalarının da çeşit çeşit kaşe kabanları satışa sunmasıyla kadınların aklına takılan bir soru oluştu. Kaşe kaban mı, şişme mont mu? İşte ikisinin arasındaki farklar ve dikkat etmeniz gerekenler:

- Şişme montlar daha spor bir görünüme sahip olduğu için klasik kesim kıyafetlerle kombinlenmemelidir. Fakat kaşe kabanlar hem klasik hem de spor kombinlerle kullanılabilir.

- Kaşe kabanların boyu şişme montlara nazaran daha uzundur. Bu nedenle kısa boylular tercih etmemelidir. Şişme montlarsa bel hizasında olduğu için bacak boyunu daha uzun gösterir.

- Genelde şişme montlar daha kalın bir yapıya sahiptir ve kumaşı nedeniyle soğuğa karşı daha çok korur. Ama kaşe kabanlar daha ince bir kumaşa sahip olduğu için soğuğu geçirebilir. 

- Bu sezon her renk kaşe kaban ve şişme mont bulmak mümkün. Bu nedenle renk ve model çeşitliliği açısından iki modelden de memnun kalabilirsiniz.

Meksika kahvaltısı nasıl hazırlanır?

İLİŞKİLİ HABER

Meksika kahvaltısı nasıl hazırlanır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Şişme mont 5 yıl önce

Şişme montun boyu kısaltılabilir mi?