İstanbul'un en iyi vintage butikleri

Sezonun moda trendlerinde çok geçmişten izler taşıyan kıyafetlere vintage adı veriliyor. Sizler için İstanbul'da bulunan en iyi vintage butik mağazaları araştırdık. İşte keşfedilmeyi bekleyen 5 vintage mağazası...

Günümüz moda trendlerini takip etmeyi sevmiyor daha çok zamansız parçalarla farklı görünmeyi tercih ediyorsanız vintage mağazalar tam size göre. Sizler için İstanbul'da keşfedilmeyi bekleyen en iyi vintage mağazaları araştırdık.

İşte en iyi vintage mağaza:

By Retro

Retro sevenlerin ilk adresi olacak By Retro, çeşitli ürün seçenekleri ve otantik havasıyla insanı adeta büyülüyor. Bu butikte 20’lerin Flapper trend’inden 30’ların uzun pardesülerine, 50’lerin renkli kabarık etekli elbiselerinden 70’lerin İspanyol paçalarına kadar birçok döneme ait ürüne rastlayabilirsiniz.

Büyükannemin Sandığı:

Kadıköy Moda'da şirin dekorasyonu ve içerisinde bulunan yüzlerce vintage parçalarla dikkat çeken bu dükkan,  hem şehir içinden hem de yurtdışından toplanmış birçok nadide parçayı barındırıyor. Fiyatları da oldukça uygun.  

Sentetik Sezar:

Taksim ve Kadıköy'de olmak üzere iki farklı şubeden oluşan Sentetik Sezer eski zamanları günümüze taşıyor. Retro gözlükler, pantolonlar, sırt çantaları gibi geniş ürün yelpazesi bulunan bu mağaza tam anlamıyla bir vintage cenneti.

AU Vintage:

AU vintage, 2012 yılında ünlü oyuncu Ahu Yağtu tarafından açılan, içerisinde de dünyaca ünlü markaların vintage parçaları bulunduran bir mağazadır. Aynı zamanda online satışı da bulunan bu butik, ünlü oyuncunun elindeki hasar görmemiş parçaların değerlendirilmesi için yapılmış.

Ragn’n Roll Hand and Vintage:

Balat sokaklarının vintage havasını bilmeyen yoktur. Son zamanlarda sık sık fotoğraf çekimleri için tercih edilen Balat, retro tarzı giyim sevenlerin mutlaka gitmesi gereken bir adres. Dışarısında bulunan beyaz bisiklet ve eski zamanları andıran askılıkları nostaljik bir yolculuğa çıkmanızı sağlayacak. 

Modası geçmeyen aksesuarlar nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Modası geçmeyen aksesuarlar nelerdir?
2018 Bahar sezonunun trend desenleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

2018 Bahar sezonunun trend desenleri nelerdir?
Geçmişte olduğu gibi günümüzde de trend olanlar

İLİŞKİLİ HABER

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de trend olanlar
2018 kadın gömlek modası nedir?

İLİŞKİLİ HABER

2018 kadın gömlek modası nedir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0