Yaşlı gösteren giyim hataları

Seçilen yanlış parçalar sizi olduğunuzdan yaşlı gösterebilir. Sizler için yaşlı gösteren giyim hatalarını mercek altına aldık. İşte haberin detayları...

Stil oluştururken yapılan birçok hata yaşınızı olduğundan büyük gösteriyor. Yanlış renkler, kumaşlar, aksesuarlar, eşarp ve şal bağlama şekilleri dahil tüm bunlardaki en ufak hata kombininizi kötü gösterebilir.

İŞTE YAŞLI GÖSTEREN GİYİM HATALARI

- Yanlış şal ve eşarp bağlama şekli sizi yaşlı gösterebilir. Yuvarlak eşarp modeli 30 yaş ve üstünü temsil eder. Son zamanlarda Orta doğudan gelen döndürerek takılan şallarda aynı şekilde 30 yaş ve üzerini temsil eder. 

- Renkler, kilo sorununu telafi etmek için kullanılan siyah rengi kişiyi olduğundan solgun gösterir. Bu da yüz hattınızı olduğundan fazla büyütür. Aynı zamanda siyah bütünlük olarak yüzde kırışıklık varmış gibi gölgelere neden olur.

- Desenler, kombin oluştururken birden fazla ve farklı desen seçimi de vücut hatlarınızın dengesiz görünmesini sağlar. 

- Özellikle boy sorunu olan kişilerin boydan etek ve bol pantolon giyerken, bacak boylarını dikkate almadan tercih etmeleri durumundan olduğundan daha kısa ve şişman görünmenizi sağlayacak. Bu da doğal olarak sizi yaşlı gösterecektir.

- Siyah rengin yanı sıra birden fazla tercih edilen neon renklerde hem sadeliğe ters düşürür sizi hem de yaşınızı büyük görünmenizi sağlayacaktır.

- Kumaşlar, saten, jarse ve kadife kumaş... Bu kumaşlar bir bütün kombinde kullandıklarında demode bir görünüme enden olur. Hem yaşça büyük bir görünüme sebebiyet verirken hem de stilinize gölge düşürür.

Genç gösteren makyaj tüyoları

İLİŞKİLİ HABER

Genç gösteren makyaj tüyoları
Turizmin yeni rotası: Başiskele

İLİŞKİLİ HABER

Turizmin yeni rotası: Başiskele
Ürdün Kraliçesi Rania Al Abdullah modası ve kombinleri

İLİŞKİLİ HABER

Ürdün Kraliçesi Rania Al Abdullah modası ve kombinleri
Dantelli kıyafetler modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Dantelli kıyafetler modelleri

BİR YORUM YAPIN 0