Ürdün Kraliçesi Rania Al Abdullah modası ve kombinleri

Zerafeti, güzelliği ve asilliğinin yanı sıra stili ile de çok konuşulan Ürdün Kraliçesi Tania Al Abdullah'ın tarzını sizler için mercek altına aldık. İşte Ürdün Kraliçesi Rania Al Abdullah modası ve ayrıntılar...

Sade ve şık tarzı ile modaya damga vuran birçok stilistin yakından takip ettiği Ürdün Kraliçesi Rania Al Abdullah'ın modası sosyal medyada da popüler olmasını sağladı. Instagram hesabını 5 milyon kişi takip ediyor. Markaların en eşsiz parçaları ile kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir tarz oluşturan ve bunu çok iyi taşıyan Kraliçe'nin kombinlerini radarımıza aldık.

İşte Kraliçe Abdullah'ın eşsiz ve ilham verici kombinleri ve kullanabileceğiniz alanlar...

ÖZEL DAVET

Tarzı ile ofis şıklığına sokak modasına ve özel davetlere hitap eden Kraliçe Rania Al Abdullah geçtiğimiz günlerde İstanbul'a bir davete katılmış. Burada Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile fotoğraf çektirmiş sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Paylaşıma binlerce beğeni ve yorum gelmişti. Kraliçe'nin burada tercih ettiği kombin hayranlık uyandırmıştı. Sezonun trend etek modelli ve kumaşlarıyla yaptığı kombin tam bir sonbahar özel davet şıklığını yansıtıyordu.

GÜNLÜK ETKİNLİK TARZI

Ülkesindeki bütün sosyal sorumluluk etkinliklerine katılarak halkla yakından ilgilenen Kraliçe samimiyeti ve güzelliği ile sosyal medyaya damga vuruyor. Sıradan bir günde bile tercih ettiği renk konstratı ile sonbahar tarzına imza atıyor. Neon renkler ve sezon desenleri ile oluşturduğu kombinlerle günlük davetlerde bir şıklığını yansıtmayı başarıyor.

BEYAZLARIN KRALİÇESİ

Hemen hemen her kombinin de beyaz rengini kullanan Rania Al Abdullah gerçek bir Kraliçe olduğunu kanıtlıyor. Etek, takım, elbise yada bazen tek parça olarak kullandığı beyaz ile mevsim renklerine meydan okuyor. Kraliçe Abdullah, "Ne giyse taşıyor ve yakışıyor" tabirinin adeta ete kemiğe bürünmüş halidir. 

GELENEKSEL MOTİFLER

Rania Al Abdullah kendi kültürüne ait yöresel desenlerle işlenmiş kıyafetlerle bile bir moda ikonu olduğunu gösterir. Seyahatleri sırasında ve sorumluluk etkinliklerinde özellikle bu parçaları seçerek gittiği yere hem sıradanlığını heme samimiyetini hem şıklığını ispatlar. 

Ayda 4-8 kilo verdiren 'Tilya kürü'

İLİŞKİLİ HABER

Ayda 4-8 kilo verdiren 'Tilya kürü'
Yaşlı gösteren giyim hataları

İLİŞKİLİ HABER

Yaşlı gösteren giyim hataları
Selülitleri gideren portakal maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Selülitleri gideren portakal maskesi
Dantelli kıyafetler modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Dantelli kıyafetler modelleri

BİR YORUM YAPIN 1

Muhafazakar 5 yıl önce

Cehennemin kraliçesi

Toplam 6 beğeni