Sezonun en şık bindallı modelleri

Son yıllarda kına gecelerinde gelinler birden fazla kıyafet tercih ediyor. Bunların arasında en önemli olan ve en dikkat çeken bindallı oluyor. Her sezon değişen bindallı modelleri en güzel fotoğrafları yakalamanızı sağlayabilir. Unutulmaz bir kına gecesi için sezonun en şık bindallı modelini tercih edebilirsiniz. Peki 2019 sezonun bindallı modasında neler var? Gelin birlikte inceleyelim...

Bindallı, geçmişten günümüze gelen Türk kültürümüzün bir parçasıdır. Kökeni Osmanlı dönemine kadar dayanan ve günümüze kadar gelen bindallı geçmiş yıllarda sadece bordo veya kırmızı olarak tercih edilse de artık günümüzde mavi, lacivert, mor, yeşil gibi tonlarla da dikiliyor. Kına gecelerinde gelinlerin giydiği ve kına yakılmadan önce adeta kuğu gibi göründüğü bindallı her sezon farklı farklı modelleriyle vitrinlerde yerini alıyor. Tam da düğün öncesi hazırlık yaparken sizlerin işini kolaylaştırmak aynı zamanda rehber için sezonun en şık bindallı modellerini ayağınıza getirdik. 2019'un birbirinden şık ve zarif bindallı modelleri artık bir tık kadar uzağınızda...

bindallı

bindallı

Sezonun modelleri Osmanlı motifleri oldukça dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Aşırı kabarık olmadan prenses kesim dediğimiz bu bindallı, iç kısmındaki beyaz elbiseyle adeta bir bütün oluyor. Etek uçlarındaki pileyle sezonun en trend bindallı olmayı hak eden bu modeli mutlaka denemelisiniz. Üzerinde bulunan kırmızı ve bordo motiflerle sizleri zarif gösterebilir.

tesettür bindallı

tesettür bindallı

En unutulmaz gecenizde kıyafetinizle tüm fotoğrafları süslemek aynı zamanda muhteşem bir organizasyon yapmak için bu bindallıyı tercih edebilirsiniz. Rengi ve desenlerin uyumunu makyajınız da eşarbınızla tamamlayabilirsiniz. Hafif bir makyajla bir muhteşem olacak bu bindallı, Osmanlı motiflerini üzerinde barındırıyor. 

yeşil bindallı

yeşil bindallı

2019 sezonunun bindallı renklerinde özellikle koyu yeşil ve koyu lacivert tonları yer alıyor. Bu model de oldukça ışıltılı ve iddialı olmasıyla kına gecesinde sadece tek bir kıyafet giymek isteyenlerin mutlaka göz atması gereken modeller arasında. Kuyruğundaki motifler ve taşlarla süslenen bu bindallı kadife olmasıyla da dikkat çekiyor.

bordo renk bindallı

bordo renk bindallı

Özellikle kına gecesi dediğin kırmızı ve bordo renklerden oluşur diyenler için tasarlanan bu model ağırlığı aynı zamanda şıklığıyla göz kamaştırıyor. Her detayında ayrı bir emek gösterilen bu bindallı, bel kısmından dar gelip etek ucunda bol bir volanlı kesimle rahat kullanabileceğiniz modeller arasında.

Schwarzkopf Pure Color saç boyası kalıcı mıdır? Pure color kullananlar

İLİŞKİLİ HABER

Schwarzkopf Pure Color saç boyası kalıcı mıdır? Pure color kullananlar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0