Schwarzkopf Pure Color saç boyası kalıcı mıdır? Pure color kullananlar

Saçlarını sağlıklı bir şekilde yıpratmadan ve kırmadan boyamak isteyen kadınlar için muhteşem bir saç boyası önerisi ile karşınızdayız. Dünyaca ünlü saç markası Schwarzkopf tüm kadınları sevindirecek bir ürünle tanıştırdı. İçerisinde Aloe Vera ve kaktüs özleri bulunan uygulaması çok pratik Color Pure adlı saç boyası hakkında merak edilen soruları sizler için yanıtladık.

Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasallar kısa sürede saçların yıpranmasına aynı zamanda eski canlı ve parlak görünümünün azalmasına sebep oluyor. Hal böyle iken saçlarını boyamak isteyen kadınlar saç boyası seçiminde olukça kararsız kalıyor. Bu durumda tüm bildiklerinizi bir kenara atacak ezberbozan muhteşem bir saç boyası çıkaran Schwarzkopf markasının Pure Color ürününü mercek altına aldık. Jel kıvamı, muhtelem kokusu ve pratik uygulama özelliği sayesinde çok beğeneceğiniz Schwarzkopf Pure Color, içerisindeki maddeleri duyunca çok şaşıracaksınız.Peki Schwarzkopf Pure Color nasıl uygulanır? Schwarzkopf Pure Color kalıcı mıdır? Schwarzkopf Pure Color renk seçenekleri neler? Schwarzkopf Pure Color saça zarar verir mi? Schwarzkopf Pure Color kullananlar memnun mudur? İşte merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı haberimizde...

Schwarzkopf Pure Color

Schwarzkopf Pure Color

Dün sabah görkemli bir etkinlik ile tanıtım lansmanı gerçekleştirilen Schwarzkopf Pure Color, ilk kalıcı jel boya olarak piyasaya sürüldü. Jel formölü sayesinde saç boyamak artık çok kolay diyen Schwarzkopf, boyama işlemi sırasında herhangi bir yere bulaşmanın önüne geçiyor. Pure Color,; formülü en trend doğal kaynaklı özlere sahip bir saç boyası. Aloe Vera ve Kaktüs özleri aynı zamanda Aquaxyl ile saçların ihtiyacı olan nemi vererek boyadıktan sonra yıpranma sorunlarını ortadan kaldırıyor. 

Schwarzkopf Color Pure kalıcı mıdır?

Schwarzkopf Color Pure kalıcı mıdır?

Saçlarınızı boyadıktan sonra sağlıklı, parlak ve capcanlı görünen saçlara sahip olmak istiyorsanız mutlaka bu boyayı denemelisiniz. 15 farklı renk seçeneği sayesinde istediğini rengi kolayca bulabileceğiniz Color Pure'nin isimleri de oldukça eğlenceli. Vişneli tart, tarçınlı kek gibi verilen isimler sayesinde karşı koyulamayacak bir ürün. 

#pure color

#pure color

Kolay uygulaması sayesinde hızlıca saçlarınızı boyayarak istediğiniz rengi elde edebileceğiniz Color Pure, 6 yıllık araştırmaların sonucunda ortaya çıkarılmıştır. İlk deneyenlere göre oldukça başarılı sonuçlar görülmüştür. %70' e kadar saç beyazlarını kapatan bu saç boyasının kutusunda bulunan saç kremi adeta saçlara ipeksi bir dokunuş katıyor. 

Sezonun en şık bindallı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en şık bindallı modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Abdullah bilbay 3 ay önce

Araştırmaci tasarımcı bir küaför. Abdullah bilbay. SAÇLAR ile ile önemli bilgiler. Saçlarda başimızın tacıdır. dört elementler de diyebiliriz dört Guzellerde. Hava su ateş toprak. SAÇLARDA doğa dostudur. Hayvan gübresinde bulunan %3 oranında nitrojen bulunur. İnsan saçindaki ise %16kadar nitrojen miktarı bulunur. İnsan saçindaki bulunan maddeler topraga cok iyı gelmektedir. Saçlarınızı küçük parçalar halinde keserek saksıya veya topraga koyabilirsiniz. Saç kıllarının içinde bulunan Amino asit mineraller bulundugu için topragıda besler. Saçlarda bir gübredir doğa dostudur. Geri dönüşüm için gelecek nesiller için Gencler için de

Sebnem 3 yıl önce

Ben çok memnun kaldım kuaför hatası sonucu saçlarım bakır oldu üstelik ombre istememe rağmen doğal saçım mahfolmustu kendi doğal saçım olmasa da en azından yakın tonlarda olmasını istedim dünyanın parasını harcadım kuaförlere yine de istediğim sonuç asla olmadı.En sonunda bu boya ile şansımı denemek kendim boyamak istedim ne olacaksa olsun derken az sütlü çikolata tonu ile birebir orjinal saçımı yakaladım ne akma ne yıpranma herkes boya değilde kendi saçım gibi bakıyor üstelik beyazlarimda vardi. Komple kapattı uzun süre de dayandı bir boyama ile mükemmel sonuç ve kalite.. kızıllık dorelik asla yok birebir orjinal koyu kumral...

Eda 4 yıl önce

Benim saçlarımı çok fena kuruttu renk de çok koyu çıktı hiç beğenmedim.

Toplam 2 beğeni

Admin 3 yıl önce

Renk Çok koyu çıktı memnun kalmadım saçımı kuruttu ve sürüldüğü yerde leke yapıyor

Toplam 1 Beğeni