2019'un trend şal bağlama stiline Emine Erdoğan da uydu

Şal modası kendini sürekli yenileyen bir güce sahip. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar, şal bağlama modasında yepyeni bir stille bizleri buluşturuyor. Emine Erdoğan'ın yeni stili oldukça dikkat çekiyor ve beğeni topluyor. Sizler için Emine Erdoğan'ın yeni stilinden yola çıkarak, 2019'un trend şal bağlama stilinin detaylarını derledik.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Instagram hesabından yeni fotoğraflar paylaştı. Erdoğan'ın paylaştığı fotoğraflarda tercih ettiği şal bağlama stili, büyük beğeni topladı. Daha önce kullandığı bağlama stillerinden çok farklı bir tarzı tercih eden Emine Erdoğan, 2019 şal bağlama modasına yeni bir soluk getirdi. Bu içeriğimiz içerisinde Emine Erdoğan'ın yeni stilinden yola çıkarak hem 2019'un en trend şal bağlama stili olacak olan yeni modelinin detaylarına hem de şal kullanırken dikkat edilmesi gereken kombin, aksesuar stillerine yer verdik. Ama öncelikle Emine Erdoğan Hanımefendinin paylaştığı ve oldukça beğenilen yeni stiline bir bakalım:

EMİNE ERDOĞAN STİLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Emine Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Emine Erdoğan

Hem rahat hem de şık bir görüntü sunan bu şal stili, özellikle serin havalarda, omuz kısmına doğru inen bir bağlama şekline sahip olmasından dolayı, oldukça tercih edilecek bir model. Yaklaşık 2 hafta kadar sonra sonbahar mevsimine gireceğimizi de düşünürsek, 2019 sonbahar sezonunun trend şal bağlama stili olacağı kesin.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan eşarbı modeli nasıl bağlıyor

Emine Erdoğan eşarbı modeli nasıl bağlıyor

EMİNE ERDOĞAN EŞARP MODELİNİ NASIL BAĞLIYOR?

Başkan Erdoğan Emine Erdoğan

Başkan Erdoğan Emine Erdoğan

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Instagram hesabından paylaştığı bu karede, Emine Erdoğan Hanımefendinin kullandığı şalın, arkadan uzun önden kısa, omuzlarda toplanan ve iki kat olacak şekilde bağlanan bir stile sahip olduğu görülüyor.

KOLAY EŞARP VE ŞAL BAĞLAMA YÖNTEMLERİ

Şalları kombinlerken aksesuarlar en büyük yardımcınız olur. Şalınızın ve elbisenizin rengine uygun bir kolye ya da bileklik ve saat, şalınızı daha da ön plana çıkarmanızı sağlayacaktır.

Emine Erdoğan stili

Emine Erdoğan stili

Şalınızı kullanırken aksesuar olarak yalnızca kolye, bileklik ve saatleri öne çıkartıcı bir aksesuar olarak kullanmanıza gerek yok. Ayakkabı ve çantalarınız da şallarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacaktır.

emine erdoğan eski stil yeni stil

emine erdoğan eski stil yeni stil

BİR YORUM YAPIN 1

Emine Taşkın 4 yıl önce

Emine hanımı çok beğeniyorum. Ve kendini taşiyabilen yakışanı giyiniyor ne giyiniyorsa yakişiyor tam hanimefendi seviyorum ve saygı duyuyorum. yakından takip ediyorum.

Toplam 9 beğeni