2019 yaz gelinlerine özel buket modelleri

Yazın gelin olmak her anlamda güzel ve özeldir. Bunun en önemli sebeplerinden biri gelin çiçekleridir. İster kuru olsun ister canlı, renkleri ve modelleriyle gelin çiçekleri bir gelinin en tamamlayıcı parçası görevini en iyi şekilde üstleniyor. Ancak gelin çiçeği seçmek de tıpkı gelinlik seçmek kadar önemli bir iş. Bu nedenle araştırma yapmak gerekir. Sizler için yaz gelinlerine özel çiçek buket modellerini derledik.

Yaz ayında en çok karşılaştığımız düğün davetleridir. Bir kuğu kadar beyaz gelinlikleriyle arz-ı endam eden gelinler, en kıymetli ve özel günlerinde şık olmak isteyecekler ve bunun için çaba harcayacaklardır. Gelinlik, ayakkabı, duvak... Elbette sadece bunlarla bitmiyor. Bir de gelin çiçeğini belirlemek lazım. Peki ama gelinliklerimizin en büyük tamamlayıcısı olan gelin çiçeklerimizi seçerken nelere dikkat etmemiz gerekir? Bu sorunun yanıtı çok basit. Bulunduğunuz ayın favori çiçeklerini takip edin. Yaz ayında olduğumuz için sizlere yaz gelinlerine özel çiçek buket modellerini sunuyoruz. Bu nedenle Temmuz ve Ağustos ayının çiçek modellerine yakından bakalım:

YAZ GELİNLERİNE ÖZEL ÇİÇEK BUKET MODELLERİ

Temmuz ayının başlangıç haftasındayız. Bu 1 aylık süreç içerisinde nikah masasına oturacak bir gelin adayıysanız, Temmuz ayını temsil eden çiçekler tam olarak şöyle; zinya, aster, gerbera. 

gelin çiçeği modelleri 2019

gelin çiçeği modelleri 2019

N11: 120 TL

N11: 109 TL

Bu çiçekler dışında, artık klasikleşen kırmızı gül, ayçiçeği ve karanfil de Temmuz ayının trend çiçeklerinden.

kuru gelin çiçeği

kuru gelin çiçeği

HEPSİ BURADA: 119 TL

HEPSİ BURADA: 79 TL

Ağustos ayı ile birlikte yaz sezonunu da kapatıyoruz. Eğer bu dönemde evleniyorsanız, seçeceğiniz çiçekler şöyle; zinya, aslanağzı ve nergis.

gelin çiçeği 2019

gelin çiçeği 2019

HEPSİ BURADA: 100 TL

HEPSİ BURADA: 129 TL

Temmuz ayı ile ortak olan çiçekler ise karanfil ve ayçiçeği. Buradan yola çıkarak, iki çiçeğin de yaz sezonunun temsilcisi olduğunu söyleyebiliriz.

gelin çiçeği gittigidiyor

gelin çiçeği gittigidiyor

GİTTİ GİDİYOR: 120 TL

GİTTİ GİDİYOR: 100 TL

Yazın gelin ayakkabısı seçerken nelere dikkat edilir?

İLİŞKİLİ HABER

Yazın gelin ayakkabısı seçerken nelere dikkat edilir?

BİR YORUM YAPIN 1

yasemin 4 yıl önce

Merhabalar, açıkçası kafamdaki karışıklığı gidermem için oldukça yardımcı oldu. Gelin çiçeği deyip geçemiyorum. dugunorganizasyonlari.com sitesinde de başka bir boyutta incelenmiş konu. Sanırım sizin yazınızla güzel bir harman yaparsam güzel bir seçim yapabilirim :)