Yeni kapananlar nasıl giyinmeli? Yeni kapananlar için alışveriş listesi

Tesettüre giren kadınlar için yanıtlarını bilmesi gereken birçok soru bulunur. Yeni kapananlar nasıl giyinmeli, yeni kapananlar için alışveriş listesi nedir, yeni kapananların yapması gerekenler nelerdir? Tesettür giyim konusunda bilinmesi gerekenler, yeni kapananların nasıl giyinmesi gerektiği, hangi şalları tercih etmeleri konularıyla ilgili tüm merak edilenler haberimiz içerisinde sizleri bekliyor.

Açık giyimden tesettür giyime geçen hanımlar, bu süreçte belirli konularda çeşitli zorluklar yaşarlar. Bu zorlukları atlatabilmek için de çeşitli soruların yanıtlarını bilmeleri gerekir. Bilinmesi gereken iki temel bilgi bulunmaktadır. Biri; yeni kapananlar için alışveriş listesi hazırlama süreci, diğeri ise bu süreçte uygulamaları gereken doğru giyim adımlarıdır. Bu soruların yanıtlarını bildiğiniz taktirde, geçiş sürecini en hızlı ve başarılı şekilde tamamlayabilirsiniz. Tesettüre yeni girenler için bilinmesi gereken en önemli nokta, alışveriş listesidir. Alışveriş listesi oluştururken içerisine eklemeniz gereken parçalar, sırasıyla şöyledir:

YENİ KAPANANLAR İÇİN ALIŞVERİŞ LİSTESİ

 yeni kapananlara şal tavsiyesi

yeni kapananlara şal tavsiyesi

  • - Bone: Bone, bir şal ve eşarbın en temel parçasıdır. Saçın ortaya çıkmasını engeller. Bu sebeple, kesinlikle alışveriş listenizin başında olmalı.
  • - İğne: Şal, eşarp ve başörtüsü için gerekli bir parça olan iğne, örtünüzün daha sağlam ve şık durmasını sağlar. Kaymayı önler.

yeni kapananların yapması gerekenler

yeni kapananların yapması gerekenler

  • - Tunik: Uzun kollu ve rahat tutan parçalar, her daim gardırobunuzda olmalı. Nitekim tunik de, tesettür modası için en trend parça olacaktır.
  • - Sabit kumaş şal: İlk etapta sizi zorlamayacak, kaymayacak kumaşları tercih etmelisiniz. Bu sebeple sabit kumaş şalları tercih etmelisiniz.

 yeni kapananların bilmesi gerekenler

yeni kapananların bilmesi gerekenler

  • - Siyah ve beyaz gömlek: Düz renkler dolabınızda kesinlikle olmalı. Bu sebeple en sabit renklerden biri olan siyah ve beyazı, dolabınızda tutun.
  • - Kot etek ve pantolon: Tıpkı siyah ve beyaz gömlek gibi kot etek ve pantolon modelleri de dolabınızda yer almalı.

YENİ KAPANANLARA ŞAL TAVSİYESİ

Sabit kumaş şallar, en doğru seçim olacaktır dedik. Ancak yalnızca bu modellere takılı kalınmamalı. Şal konusunda karşınıza birçok seçenek çıkıyor. Ancak ilk etapta tercih etmeniz gereken şal modelleri şunlardır:

krep şal modelleri

krep şal modelleri

- Krep şal

- Medine İpeği şal

- Saf İpek şal

- Pratik şal

- Pamuk şal

YENİ KAPANANLARIN YAPMASI GEREKENLER

Yeni kapandığınız dönemde yaptığınız ilk hata, bir anda alışverişe yüklenmek olur. Bu en büyük hata olacaktır. Alışverişe bir anda yüklenmek yerine, yalnızca en lazım olan parçaları satın alın. Kalanını da zamanla tedarik edin.

kapanmak isteyenlere tavsiyeler

kapanmak isteyenlere tavsiyeler

Seçeceğiniz şal, eşarp ve başörtü modelleri de ten renginize uygun olmalı. Böylelikle sırıtmayan, doğal bir tarz oluşturmuş olursunuz.

yeni kapananlar için tunik

yeni kapananlar için tunik

2021'in en kullanışlı ütü modelleri ve fiyatları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

2021'in en kullanışlı ütü modelleri ve fiyatları nelerdir?
Edirne nerededir? Edirne'de gezilecek yerler nerelerdir? Edirne'ye nasıl gidilir?

İLİŞKİLİ HABER

Edirne nerededir? Edirne'de gezilecek yerler nerelerdir? Edirne'ye nasıl gidilir?

BİR YORUM YAPIN 9

Bahar 1 yıl önce

Ailem hiçbirsekılde baskı yapmıyor yorumları okudum ve aışesı baskı yaptığı için kapanacak kıdıler var emın olın bugünün yarını yok bende acık gıyınıyorum 16 yasımdayım ve çevrem var tereddütlerim olsa da Allah yoluna ilk adımlarından birini atacam

Toplam 2 beğeni

Ela nur 1 yıl önce

Ben kapanmak istemiyorum ama açık flqlan da giymiyorum ailem hep baskı yapıyor zamana ihtiyacım var

Bergen 2 yıl önce

İnsan allah rizasi icin kapanmayi düşünmeli bunu asil niyet edemeyen insan noksan kalır

Toplam 3 beğeni

sooya 2 yıl önce

kapanacağım da biraz gerginim imam hatip lisesi çıktı bana kapanmak zorundayım ailem de baskı yapıyor ama ben kapanmak istemiyorum :(

Toplam 6 beğeni

Ela nur 1 yıl önce

Bende kapanmak istemiyorum ama ailem baskı yapıyor zamana ihtiyacım var kapanmak kolay değil

Toplam 0 Beğeni

Hifa 2 yıl önce

Baskı yanlış birşey, ama hakkıyla kapanmak korkulacak birşey değil tam tersi özgürlüktür.

Toplam 0 Beğeni

Bbvgh 2 yıl önce

Bence kapanmak istemelisin çünkü cennette sana sunulmayan şeyler sunulacak ama cehennemde sunulmuycak ailen baskı yaparak çok hata yapmış bence kapanmak böyle nasıl diyim sana kapanınca kendini böyle çok mutlu hissediyorsun tabi namaz kılıncada öyle tabi yine sen bilirsin ama bence kapanmak dünyanın en güzel şeyi

Toplam 0 Beğeni

Bilinçli Müslüman 4 yıl önce

Tesettür ve kapanmak ayrı şeylerdir. Tesettür ü yukarıda bulunan resimlerdeki hanımefendiler temsil etmiyor sadece kaplılar.

Toplam 28 beğeni

vatandaş 3 yıl önce

doğru söze ne denilebilir....

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun