Jean kombinlerle gündelik kış kombinleri

Kış ayları için günlük kombin oluşturulabilen jean kombinler için, kış sezonunda uygulanabilecek tarz kombinler bulunuyor. Peki jean pantolonlar en iyi hangi üst giyim parçalarıyla kombin edilebilir? İşte jean kombinlerle oluşturulabilecek gündelik kış kombinleri.

Kış aylarında jean bir pantolon ve salaş bir kazak, uyumlu bir gündelik kombin oluşturur. Kış sezonunun trend parçaları ile jeanleri birleştirerek değişik bir stil oluşturulabilir. Bu stili oluştururken tamamen birbirinden zıt kıyafetleri de kullanabilirsiniz. Örneğin; beyaz salaş bir kazak üzerine deri bir ceket, sert ve kimlik sahibi bir duruş ortaya çıkarabilir. Ya da daha klasik bir tarz oluşturulmak isteniyorsa, blazer ceketlerinden klasik şıklığından yararlanılabilir. Sizler için, jeanlerinizle oluşturabileceğiniz farklı kombin önerilerini derledik: 

JEANLERLE UYGULANABİLECEK FARKLI KOMBİNLER

DERİ CEKET&JEAN KOMBİNİ

Deri ceketler, 2020 ilkbaharından bu yana en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Özellikle 90'ların stilini yansıtan deri ceketler de kış sezonunda jean pantolon kombinlerinde rahatlıkla tercih edilebilir. Deri ceketler ile aynı zamanda blazer ceketin sahip olduğu klasik şıklık da oluşturulabilir.

DENİM&JEAN KOMBİN

İkili denim parçalar, geçtiğimiz sezondan bu yana hem sonbahar hem de kış modasının trendleri arasında yer alıyor. Baskılı bir sweatshirt, düz renk bir bluz ile jean pantolonlar birleştirilerek rahat bir şıklık yakalanabilir. Hareketlilik de hem baskı modelli sweatshirtler hem de kemer aksesuarıyla sağlanabilir.

TÜVİT CEKET&JEAN KOMBİN

Kişiyi olduğundan daha farklı bir havaya sokma gücüne sahip olan tüvit ceketler, kış sezonu için mavi renkteki kot jeanlerle ayrı bir uyum yakalıyor. Bu sezonun kombin trendleri arasında ceketler yer alıyor. Eğer blazer ve deri ceketten uzak bir stil oluşturmak isteniyorsa, aksesuarların da yardımıyla tüvit ceketler doğru bir tercih olacaktır.

BLAZER CEKET&JEAN KOMBİN

Daha klasik bir kombin oluşturmak isteyenler için en doğru tercih, blazer ceketler olacaktır. Klasik bir mavi denim jean pantolon ile kış ayları için hem spor hem de klasik bir hafta sonu şıklığı oluşturulabilir. 

Beyaz ayakkabı nasıl boyanır? Beyaz ayakkabı boyarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz ayakkabı nasıl boyanır? Beyaz ayakkabı boyarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Yemek odalarına yenilik kazandıracak birbirinden şık dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Yemek odalarına yenilik kazandıracak birbirinden şık dekorasyon önerileri

BİR YORUM YAPIN 0