Kırmızı tişört kadın kombin önerileri

Giyen kişinin bulunduğu ortamda daha fazla dikkat çekmesini sağlayan kırmızı renk, yaz kombinlerinde tişörtlerle şık bir duruş sağlıyor. Kırmızı tişörtlerle sıcak yaz günleri için hem şık hem de spor kombinler oluşturulabilir. Sizler için kırmızı tişörtlerle hazırlanabilecek kombin önerileri hazırladık.

Kırmızı renk, giyen kişinin bulunduğu ortamda büyük oranda ilgi toplamasını sağlıyor. Bu nedenle de özellikle, davet, arkadaş ortamları ya da iş toplantılarında genellikle kırmızı renk tercih ediliyor. Kırmızı bir kalem etek&blazer ceket kombini ve kırmızı renk bir elbise& siyah süet bir topuklu ayakkabı kombinleri, bu alanlar için sıkça tercih ediliyor. Peki kırmızı renk ile günlük kombinler nasıl oluşturulabilir? Üç aylık yaz döneminde günlük kombinlerde çoğunlukla tişörtler tercih edilecek. Kırmızı rengin hakim olduğu bir tişört ile yaz sezonu için bir kombin hazırlamak kolay gibi görünse de, temel olarak hem bir tişört kombini hazırlamanın hem de kırmızı uygun bir renk kombini oluşturmanın belli başlı zorlukları bulunur. Çünkü kırmızı, tüm renkler içerisinde diğer renklerle uyumu en zor tondur. Peki kırmızı tişörtlerle bir günlük kombin oluştururken nasıl tarzlara yönelinebilir?

KIRMIZI TİŞÖRT KADIN KOMBİN ÖNERİLERİ

Kırmızı kombinlerinde akla ilk olarak siyah renk gelir. Siyah, özellikle ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlarda kırmızının yanında sıkça tercih edilir. Ancak siyah yerine özellikle yaz kombinlerinde, ten rengine yakın tonlar kullanılmalıdır.

Çünkü hem kırmızı hem de siyahın bir arada kullanılması, aynı anda iki baskın rengin yan yana gelmesi demektir. Bu durum da kombin üzerinde bir göz yorulmasına sebep olur. Kırmızının baskınlığının kullanılıp alt giyim ve aksesuarda daha soft tonların kullanılması daha doğru olacaktır.

Eğer kırmızı tişört ile yalnızca spor ayakkabıların kullanıldığı bir salaş, spor kombin oluşturmak istenmiyorsa; topuklu ayakkabı, sandalet ve 2020 ayakkabı sezonunun trendleri arasında yer alan loafer ayakkabılar tercih edilebilir.

KIRMIZI TİŞÖRT KOMBİNLERİ

OXXO - KIRMIZI V YAKA TİŞÖRT: 40 TL

Kırmızı V yaka bir tişört, beyaz kot pantolonla kombinlenebilir. Ayakkabı, çanta ve kemer aksesuarında kahverengi ve alt tonları tercih edilerek, yaz için doğal bir tarz oluşturulabilir.

OXXO - KIRMIZI BOT YAKA TİŞÖRT: 50 TL

Yaz sezonunda oldukça tercih edilen bot yaka tişörtler ile spor bir kombin oluşturulabilir. Beyaz belden oturmalı lastikli bir pantolonla şık bir ve rahat bir günlük spor kombin oluşturulabilir.

OXXO - KIRMIZI BAĞLAMA DETAYLI V YAKA TİŞÖRT: 60 TL

Sadece beyaz renk lastikli pantolonlarla değil, klasik bir jean pantolonla da salaş bir günlük yaz kombini oluşturulabilir.

OXXO - KIRMIZI SIFIR YAKA OVERSİZE TİŞÖRT: 80 TL

Sıfır yaka oversize tişört bir parçayla etek kombini oluşturulabilir. Bunun için siyah pileli bir etek, daha yumuşak tonlu bir kırmızı tişört ve renklilik katmak için sarı, lacivert gibi renklerin bulunduğu bir boyun şalı havalı bir kombin oluşturacaktır.

BİR YORUM YAPIN 0