Yazlık tesettür elbiseler nasıl kombinlenir? 2020 elbise modelleri

Yaz aylarında tesettür giyimde en çok tercih edilen parçalardan biri olan elbiseler için kombin yapmak, oldukça dikkat ister. Peki tesettür elbiseler nasıl kombinlenir? Elbise kombini yapılırken önem verilmesi gerekenler nelerdir? Sizler için tesettür elbise kombinlerinin detaylarına yer verdik.

Yaz aylarında tesettür giyimde elbise en çok tercih edilendir. Ancak tesettür giyimde elbise kombini oluştururken, dikkat etmeniz gereken detaylar bulunur. Çünkü tesettür giyimde elbise kombini oluşturmak biraz daha fazla özen ister. Sizler için yaz aylarında da rahatlıkla giymenizi sağlayacak, şık tesettür elbise kombin önerilerini derledik. Peki tesettür elbiseler nasıl kombinlenir? Tesettür elbiseler için en ideal elbise boyu, boydan tek parçalar olur. Yaz ayları için terletmeyen, uçuş uçuş kumaşlar ideal olandır. Yaz ayları için terletmeyen kumaş, şile kumaşlar olur. Elbiseyi kombinlerken yapılacak ilk şey, elbise kumaşının rengine yönelik hareket etmektir. Bunun için 2 farklı yol kullanabilirsiniz:

- Elbisenin tonuna uygun olan, yakışan zıt rengi kullanılabilir. Örneğin, açık tonlu bir kumaşsa onunla uyumlu olan koyu bir ton kombinde tercih edilebilir.

- Bir diğer yöntem olarak ise, rengin zıt tonu kullanılabilir. Bu sayede zıt renklerden şık bir birliktelik oluşturabilirsiniz.

Yaz ayları için daima açık tonlar tercih edilir. Bu sezon trend koyu ton ise siyah ve kahverengi olarak belirlendi. Aksesuar tercihinde bulunurken kumaş renginin zıt bir tonunu tercih edebilirsiniz. Örneğin; siyah bir yaz elbisesi için beyaz bir kolye oldukça şık duracaktır.

Eğer elbiseniz desenliyse hareketsiz, göz yormayan düz aksesuar parçalarını kullanmanız daha doğru olacaktır. Aksesuar sınıfında kabul edilen; şal, eşarp, çanta, ayakkabı gibi parçalarda baskın renkler yerine daha az kullanılmış hafif tonlar tercih etmeniz gerekir.

Kombininizi oluştururken önem vermeniz gereken bir diğer noktaysa elbisenin vücut yapınıza uygun olmasıdır. Çok zayıf bir kişiyseniz desensiz parçalardan uzak durmalı ve tek renk modeller tercih etmemelisiniz. Eğer kilo problemi yaşıyorsanız da desensiz modeller kullanmalı ve açık renklerden uzak durmalısınız.

2020 TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ

MODA EKRU: 150 TL

MODA MİRZA: 150 TL

ELBİCA: 170 TL

TRENDYOL: 100 TL

TRENDYOL: 130 TL

Mix and match akımı nedir? Mix and match akımı dekorasyon uygulama

İLİŞKİLİ HABER

Mix and match akımı nedir? Mix and match akımı dekorasyon uygulama
Pötikare nasıl kombinlenir ve nasıl giyilir?

İLİŞKİLİ HABER

Pötikare nasıl kombinlenir ve nasıl giyilir?

BİR YORUM YAPIN 0