Jogger pantolon nedir? Jogger pantolonlar için kombin önerileri

Günlük kombinlerde rahat parçaların trend olduğu bir dönem hakim. Jogging pantolonlar, her yaştan insana hitap eden eşofmana benzer yapısıyla tüm kombinlere uyum sağlıyor. Peki jogging pantolon nedir? Jogging pantolonlar için nasıl kombinler hazırlanabilir? İşte sezonun trendlerinden jogging pantolonlar hakkında bilinmesi gerekenler.

Yaz aylarında günlük kombinler için hep daha rahat kalıba sahip parçalar tercih edilir. Ancak içerisinde bulunulan bazı özel durumlarda daha klasik ya da şık parçalar da kullanılabilmektedir. Son dönemin trend alt giyim parçalarından jogging pantolon, her tarza uyan şıklığıyla ilk tercihlerden biri oluyor. Jogging pantolonlarla spor bir kombin de sağlanabilir, topuklu ayakkabıyla tamamlanan şık bir davet kombini de. Bu pantolonlar için bazı kaynaklarda jogger pantolon terimi de kullanılmaktadır. Bu sebeple bu ayrımı bilmeyenler, jogger ve jogging adında iki ayrı pantolon olduğunu düşünebilmek gibi bir yanılgıya düşebilmektedirler. Kalıbından dolayı eşofman olarak da görülebilen bu pantolonlar için, değişik tarzda kombinler uygulanabilmektedir. Sizler için jogging pantolonlar nasıl kombinlenmeli sorusunu yanıtladık. 

JOGGİNG PANTOLONLAR NASIL KOMBİNLENMELİ?

Jogging ya da bilinen diğer adıyla jogger pantolonlar için kombin hazırlamak zor değildir. Ancak bu durumu hafife alıp kombin uygularken hataya düşebilirsiniz. O yüzden kombin yaparken jogging / jogger pantolonların sahip olduğu tasarıma göre hareket etmeniz daha doğru olacaktır.

Pantolonunuz eğer yandan çizgili ve bol ise, üzerine dar kalıplı bir bluz, gömlek veya t-shirt tercih etmelisiniz. Pantolonunuz yüksek belli ise crop top bluz ve t-shirt giyebilirsiniz.

Pantolonun yanında kullanılan çizginin tonu da kombin için önemlidir. Eğer üst parça çizgiyle aynı tonda değilse, aksesuarınızı bu renkte kullanmanız doğru olacaktır. Böylece bir uyum yakalamış olacaksınız.

Kenar kısmında çizgi olan bu pantolonlar, klasik giyim ve şık davet kombinleri için uygundur. İstenilen bu tarzı, klasik bir gömlek ve topuklu ayakkabı kombiniyle sağlayabilirsiniz. Bu pantolonlar sayesinde bacaklarınızı olduğundan daha uzun ve ince gösterebilirsiniz.

Salaş kıyafetleri tercih ediyorsanız, bu pantolonlar üzerine salaş gömlek ve t-shirtler çok yakışacaktır. Bu kombinlere yüksek topuklu spor ayakkabılar ve kısa topuklu ayakkabılar şıklık sağlar.

JOGGER PANTOLON KADIN KOMBİNLERİ

jogger pantolon bershka

jogger pantolon bershka

BERSHKA: 180 TL - 50 TL

 jogger pantolon zara

jogger pantolon zara

ZARA: 180 TL - 300 TL

jogger pantolon kadın bershka

jogger pantolon kadın bershka

BERSHKA: 90 TL - 50 TL

Koronavirüsten sonra tatile gidilecek en güvenli ülkeler listesi...

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüsten sonra tatile gidilecek en güvenli ülkeler listesi...

BİR YORUM YAPIN 0