Büyük beden kadınları olduğundan daha zayıf gösterecek giyinme tüyoları

Büyük bedenli kadınların en büyük sorunlarından biri, hazırladıkları kombinde uyguladıkları hatalarla olduklarından daha kilolu görünmelerine neden olmalarıdır. Bunu engellemeleri için doğru renk ve kumaşları tercih etmeleri gerekir. Peki büyük bedenli kadınları olduklarından daha zayıf ve fit gösterecek giyinme tüyoları nelerdir? Büyük bedenli kadınları kombin hazırlarken rahatlatacak giyinme tüyoları haberimizde.

Fit görünmek yalnızca zayıf kadınlara özgü bir durum değildir. Kilolu kadınlar da doğru renkleri kullanıp gereken yerlere vurguyu yaparak kendilerini olduklarından daha zayıf ve fit göstermeyi başarabilirler. Bunu sağlamak için renk, desen ve kumaş konusunda bilgili olmaları gerekir. Sadece büyük bedenli kadınlar değil, tüm kadınların en büyük problemlerinden biri bel problemidir. Kalın bele sahip olan kadınlar bu sorunu, V yakalı bir parçayla çözebilirler. Bununla birlikte beli olduğu gibi saran dar kıyafetlerden de uzak durulması gerekir. Peki bilinmesi gereken diğer detaylar nelerdir? 

Omuzlarınız belinize oranla daha küçük ve dik ise vurguyu omuzlarınızda tutun. Bununla beraber V yakalı kıyafetler de dikkati yukarıda tuttuğu için bel ile birlikte göbek bölgenizin kalınlığını da gizlemek için V yaka parçaları kullanabilirsiniz. Çünkü V yaka parçalar, kalın beli gizler.

Kombin oluştururken bol kıyafetler giymek, yapılan en büyük hatalardan biridir. Bol parçalar kişiyi olduğundan daha şişman gösterir. Ayrıca dar kıyafetler de risklidir. Bu nedenle hangi kalıbı hangi bölgede kullanmanız gerektiğini iyi bilmeniz gerekir.

Kollarınız kilolu fakat beliniz düz ve şekilliyse, truvakor veya lale kollu bir elbise giyip kollarınızda bol kullanın. Bel kısmında vücudunuza tam oturan, dar olmayan bir parça kullanın. Memnun olduğunuz alanlar dar, gizlemek istediğiniz kısımlar bol olsun.

Dekolte seçiminde alt ve üst giyim kısmını ayrı düşünün. Hangi bölgeniz inceyse dekolteyi o bölgede kullanın. Böylelikle görünümde bir denge sağlamış olursunuz. Eğer kiloyu üst bölgenizden alan ancak alt bedeni zayıf olan biriyseniz, diz üstü veya mini parçalar giymeniz sizi daha fit gösterecektir.

Bacaklarınız kalın ve küçük omuzlara sahip biriyseniz, üst kısmınızı dekolteli tutun. 

Bazı kumaşlar, kıyafet konusunda risk taşır. Saten kumaş, parlaktır ve vücuda yapışır. Büyük bedenli kişiler için risklidir.

Bu kumaşların tam tersi bir etki oluşturan ve tercih edilmesi gereken en doğru kumaş, şifon tarzı dökümlü modellerdir.

BİR YORUM YAPIN 0